Oplatí sa používať sodastream?
Ahojte žienky 27.6 som si kúpila soddastream a dnes mam už prázdnu bombicku. Je to normalne ze sa tak rýchlo minula? To sa mi finančné oplatí viac kupovať minerálky ako každé 2tyzdne bombicku za 35e. Alebo sa dá kúpiť niekde aj lacnejšia?
Treba si najst nejake zeleziarstvo, alebo iny obchod... vymania lacnejsie ako v planeu a pod.
Napriklad v Žiline v Hastex naplnia za tuším 3 Eura...teraz meníme v Bytči v takom stánku a výmena stojí 4Eura..treba pogooglit v tvojom.mese. Teta drogeria a Planeo to maju drahe
Meni aj Billa aj nay elektro..
Ešte ti poradím, ja som si kúpila bomby 4, nemusíš originál, aj Syphon ma a sú lacnejšie a kým som bývala v žiline plnila som si a v Bytči vymieňam..každe mesto má podľa mňa možnosť kde napĺňajú CO2 a vyjde to za babku..ja som raz za čas dávala za 4 bomby 12 Eur a teraz dávam 16
Netreba menit bombicku za bombicku. Najdi si vo svojom meste firmu na plnenie technickych plynov. Oni vedia naplnit aj sodastream bombicky. V Ziline to stoji par eur a naplnia ozaj doplna, ze dlho vydrzia. Mame 2 bombicky aby sme nemuseli chodit kazdy mesiac plnit.

@summer23456 neviem ako by som nazvala ten obchod lebo tam predávajú od cukrárenských výrobkov cez oblečenie ale aj trúpky na vodu ,šroby ,hrnceky... ako fak tam kúpiš asi vsetko😁
@060106 aha 🙂