icon

Oplotenie rodinného domu

lanelly
5. sep 2022

Môžete mi niekto poradiť, aký máte plot k rodinnému domu, napríklad skúsenosti s gabionmi, čo sa vám najviac osvedčilo, prípadne s akou firmou ste boli spokojní, ktorá vám to realizovala. Ďakujem za každý príspevok do diskusie.

dom_evi
9. máj 2023

a dali ste si medzi jednotlivymi lamelami aj nejake medzery alebo teda nebude cez plot vobec vidno

mamula20
Odpoveď bola odstránená
piece
15. máj 2023

@seblicek pozerám ich akurát a toto sa mi veru veľmi páči, lebo je to také nevýstredné, jednoduché a sedí mi to 😍
@dom_evi si nájdi konkrétne na webe Alumixu tieto lamely, čo písala, tam uvidíš presne jak vyzerajú aj aké sú medzery, tiež som si to tak pozerala 🙂

piece
15. máj 2023

@mamula20 jéj - to sa veľmi tešm s tebou, že ste to takto nakoniec dohodli, že neprotestoval 🙂 Som zvedavá potom na výsledok, keď to už budete mať, ja tiež potom fotku dám, keď to aj my budeme mať v suchu.

seblicek
16. máj 2023

@piece presne mám rovnaký názor ako ty, preto sme po tomto siahli, ale teda každý máme iný vkus a je dobré, že už je kvantum možností 😎

piece
19. máj 2023

@seblicek ešte čo som chcela vedieť, že ako to je so zárukou? Mám sa aj tým nejako riadiť, že kto akú dobu poskytuje??

seblicek
22. máj 2023

@piece na farbu máme 10 ročnú záruku. Brány, aj ploty sú lakované práškovými polyesterovými farbami. Tá záruka je vlastne na farbu zato, ak by sa začala odlupovať alebo čosi také. A tiež ak by zmenila farba odtieň, vzhľad.

hrehusa
22. máj 2023

@seblicek a je taka brana nachylna aj na poskriabanie?

seblicek
23. máj 2023

@hrehusa už ju máme nejaký ten čas a nie je na nej nič nejako poškriabané alebo čosi, takže myslím, že nie. Ale napríklad aj čistím ju len vlhkou handričkou, že ju nedrhneme alebo niečo obdobné.

pukavica
23. máj 2023

@seblicek nemoze sa teda ani oplachnut napriklad vapkou?

seblicek
26. máj 2023

@pukavica tak nemalo by sa to, pretože to je tlak, tam ale nemáš na tom čo moc nejako čistiť, ozaj len tak, že vlhká handrička a utrieš. To keď sme si dávali bránu robiť, tak to nám povedali, že takto by bolo najvhodnejšie čistiť.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
seblicek
26. máj 2023

@mamula20 to ste potom dobre vyriešili, vybavili, na toto by sme ani ja a ani muž nemali nejako nervy, už sme si zažili pri dome kadečo s rôznymi ľudmi, naťahovačky a tak, čiže sme radi, keď môžeme dať urobiť niečo komplet firme a máme pokoj.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
jaden
26. máj 2023

@mamula20 môžem poprosiť kontakt, čo vám robil tie lamely?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
filory
28. máj 2023

@seblicek takze sa na povrch nejak neprichytava spina? ci ako si myslela, ze tam nie je co cistit?

seblicek
29. máj 2023

@mamula20 to máš potom ozaj zlatého muža, že takto maká. My akože nehovorím, že nie sme na manuálnu prácu, ale sú veci do ktorých sa nehrnieme, keď im nerozumieme a toto bol jeden z tých prípadov 🙂
Hlavne aby vám to dobre slúžilo a vyhovovalo, to je základ!
@filory nie neprichytáva, akurát keď bolo, že blato, že boli fŕkance, ale to nepotrebuješ nejako drhnúť alebo tak, to len prejdeš na vlhko a máš vybavené.

filory
29. máj 2023

ahaaa taaak no tak to je ale fajn potom, take bezudrzove

tabakmirka
30. máj 2023

@filory To je na tom dobré, ja keď vidím, že sused čo má drevený plot, že jak sa oň musí starať, že už koľkokrát ho brúsil, lakoval, že každý rok niečo, tak to by sa mi nechcelo ani náhodou.

darinagod
30. máj 2023

@tabakmirka tak to ani nevrav. my sme kupili taky starsi domcek, ako co to sme uz zrekonstruovali, no chce to isto vymenit aj plot tak tiez by som chcela nieco take, co si nebude pytat prakticky ziadnu udrzbu

piece
31. máj 2023

@darinagod vyskúšaj si pozrieť tú firmu, čo mne tu poradili. Alumix, my sme ich s drahým oslovili a zatiaľ mám z toho veľmi fajn pocity 🙂 Muž s nimi komunikoval, volal im a že veľmi fajn, že vysvetlili mu, povedali, čo potrebujú pre cenovú ponuku aj všetko. Tak sa teším, že tento rok to už budeme mať na poriadku 😎

darinagod
3. jún 2023

@piece skusim sa na nich pozriet. oni posobia po celom slovensku? pred cenovou ponukou pridu aj na nejaku obhliadku?

piece
6. jún 2023

@darinagod áno po celom. Čo sa týka cenovej ponuky, tak tú ti urobia najskôr, ty im povieš vlastne čo chceš, akú máš predstavu, prípadne je fajn aj ísť k nim pozrieť sa osobne a potom na základe tej cenovej ponuky, ak ju schváliš tak potom prídu na presné zameranie.

moncurienula
7. jún 2023

ahoj a kde maju prositm ta zakladnu alebo teda showroomy?

seblicek
9. jún 2023

@moncurienula obec Rosina, na ich webe si nájdeš presnú adresu a potrafíš tam 🙂

moncurienula
12. jún 2023

dikickooo. a co sa tyka obhliadok, na nich sa da s nimi v pohode dohodnut?