Oplotenie rodinného domu
Môžete mi niekto poradiť, aký máte plot k rodinnému domu, napríklad skúsenosti s gabionmi, čo sa vám najviac osvedčilo, prípadne s akou firmou ste boli spokojní, ktorá vám to realizovala. Ďakujem za každý príspevok do diskusie.
@mamula20 to máš potom ozaj zlatého muža, že takto maká. My akože nehovorím, že nie sme na manuálnu prácu, ale sú veci do ktorých sa nehrnieme, keď im nerozumieme a toto bol jeden z tých prípadov 🙂
Hlavne aby vám to dobre slúžilo a vyhovovalo, to je základ!
@filory nie neprichytáva, akurát keď bolo, že blato, že boli fŕkance, ale to nepotrebuješ nejako drhnúť alebo tak, to len prejdeš na vlhko a máš vybavené.
ahaaa taaak no tak to je ale fajn potom, take bezudrzove
@filory To je na tom dobré, ja keď vidím, že sused čo má drevený plot, že jak sa oň musí starať, že už koľkokrát ho brúsil, lakoval, že každý rok niečo, tak to by sa mi nechcelo ani náhodou.
@tabakmirka tak to ani nevrav. my sme kupili taky starsi domcek, ako co to sme uz zrekonstruovali, no chce to isto vymenit aj plot tak tiez by som chcela nieco take, co si nebude pytat prakticky ziadnu udrzbu
@darinagod vyskúšaj si pozrieť tú firmu, čo mne tu poradili. Alumix, my sme ich s drahým oslovili a zatiaľ mám z toho veľmi fajn pocity 🙂 Muž s nimi komunikoval, volal im a že veľmi fajn, že vysvetlili mu, povedali, čo potrebujú pre cenovú ponuku aj všetko. Tak sa teším, že tento rok to už budeme mať na poriadku 😎
ahoj a kde maju prositm ta zakladnu alebo teda showroomy?
@moncurienula obec Rosina, na ich webe si nájdeš presnú adresu a potrafíš tam 🙂
dikickooo. a co sa tyka obhliadok, na nich sa da s nimi v pohode dohodnut?

a dali ste si medzi jednotlivymi lamelami aj nejake medzery alebo teda nebude cez plot vobec vidno