Oplotenie rodinného domu
Môžete mi niekto poradiť, aký máte plot k rodinnému domu, napríklad skúsenosti s gabionmi, čo sa vám najviac osvedčilo, prípadne s akou firmou ste boli spokojní, ktorá vám to realizovala. Ďakujem za každý príspevok do diskusie.
@ewiculik pozri si napriklad toto https://www.ploty-alumix.sk/hlinikove-ploty-top... tam je aj vzorkovnik, ktory si vies otvorit a pozriet 🙂
No zbohom, cim viac farieb, tym pre mna horsie 😀
@seblicek Antracit, to je podla mna farba poslednych dvoch rokov. Akoze mne sa tiez paci, ale nedala by som si uz len preto, lebo to ma skoro kazdy. Skor by som isla do nejakej zelenej tmavej alebo modrej. A keby som chcela nejaku inu farbu ako maju v tom vzorkovniku, tak sa to da nejak vymysliet, ci mam smolu? 😀
@fabrika Je to farba tejto doby, moderná by som povedala. Na tom podľa mňa nič nie je, že ľudia siahajú po takej neutrálnej. To sa dobre kombinuje aj k akýmkoľvek oknám, streche, dverám. Tak myslím, že z toho vzorkovníka si vyberieš, veď tam je veľmi veľké množstvo.
@tabakmirka Dobre kombinovatelna ano, ale to, ze uz je dost okukana by som povedala. Ale kazdy nech si spravi, ako chce, to zase odsudzovat nikoho nejdem. Mozno zalezi aj od toho plota, ze aky ma tvar tych lamiel alebo ako sa to vola, ze na aky plot sa hodi aka farba.
Ladili by ste ten plot skôr so žalúziami a oknami alebo so strechou?
@win_gi to by som riesila na tvojom mieste idealne nejakou vizualizaciou, aby si si to vedela lepsie predstavit 😉
@tapala Ty si dnes vieš vybrať už všetko, aj farbu, aj proste tvar, typ lamiel aké chceš, proste čokoľvek. A treba sa informovať aké tie farby používajú, aká je kvalita, ako ich nanášajú a všetko, nech vieš 😉
@tabakmirka mozem si akoze aj sama navrhnut nejaky tvar tych lamiel a podobne? 😲

@piece len kde si ten vzorkovnik mozes pozriet? taketo firmy asi nemaju pobocky v kazdom meste predpokladam, ze by sa to tam dalo ist vybavovat vsetko.