icon

Parfum na pranie - skúsenosti

lili929
26. okt 2021

Ahojte zienky, dnes som kupila a hned aj oprala dve pracky s parfumom na pranie herbow wascheparfum z DM, ale teda neviem co sa stalo, ale vobec to z pradla necitit. Dala som davkovanie ako pisu na obale. Ake mate skusenosti vy?

diaszoky
5. apr 2023

@lili929 baby neblaznite tolko chemie vsade este treapat do pradla parfum? 🤦‍♀️Ale proti gustu….

lili929
autor
5. apr 2023

@timeabeni ja som mala puellu a vonavy domov a ten je v porovnani s puellou slabsi o dost. Ale tie giovani by som chcela este vyskusat

ivanatim
5. apr 2023

@lili929 No Giovani je z tych troch najlepsi 😀 vonavy domov nestoji vobec za reč... to je len marketing Plačkovej, nic viac... talianske parfemy su skor ako avivaze a nie ako parfemy, su slabe.

ivanatim
5. apr 2023

@diaszoky Ale vy viete o tom, ze aj vitamin C je chemia, nie? 🙂 Aj ten, ktory je priamo v jablku... len chemia... A ten davate dokonca do seba a nie do umeleho materialu = bielizne. To vam nevadi? 🙂

mery333
5. apr 2023

Ja som mala zelenu #puella co som sa dala ovplyvnit viacerymi komentami, ze je naj, super a nikdy viac, smrdela hrozne a ako blba som jej dala druhu sancu a kupila si zltu a este vacsi smrad (nejdem opisat aky je to pach, lebo by ma zablokovali). Takze s touto znackou som nadobro skoncila. Mam poucenie, viac sa ovplyvnit komentarmi na nete na ziadnu vonu nedam. 🤔

diaszoky
5. apr 2023

@ivanatim take ja nejem ani z jablka ani z lekarne

ivanatim
11. apr 2023

@diaszoky Tak to je super 🙂 A kurčatá jete? 🙂

diaszoky
12. apr 2023

@ivanatim ano doma chovane

ivanatim
12. apr 2023

@diaszoky a nevadi vam stresovy hormon (porážka zvieraťa), ktory davate DNU DO tela? 🙂 zaujimave. Nieco tak závažné pre Vase zdravie Vam nevadi, ale vadi Vam, ze sa nejake pre pokožku tela neškodné a schvalene chemicke latky v miniaturne malych davkach dotknu Vasho oblecenia alebo uterakov... zaujimava logika 🙂 preto sa tomu tak cudujem. Lebo je to poriadny nezmysel ten výkrik, ktory ste tu vyssie dali.

diaszoky
13. apr 2023

@ivanatim nezmysel je ked uz musime nieco zjest a oktem toho si nacapat bielizen napr avivazom praskom parfumom a este neviem cim

ivanatim
14. apr 2023

@diaszoky 🙉 ach maria, co je toto za logicke myslenie? 🙉

diaszoky
15. apr 2023

@ivanatim pre mna ano nechapem ludi ktori si zatazuju zbytocne zdravie napr vonnymi svieckami parfumami na vankuse bielizen atd

brano_7
Odpoveď bola odstránená
katpav
12. sep 2023

@ivanatim a skusala ste prosim vas aj puelu alebo kifru,? a co je to talianska avivaz?

ivanatim
Odpoveď bola odstránená
katpav
13. sep 2023

@ivanatim viete co nenasla som od vas presne recenzie na viacere oleje a troska som ani teraz nepochopila🙈cize ste mala puleu kifru a giovani ci este ste mala aj ine ? A ktora vlastne podla vas vonia najlepsie lebo ste neopisala podrobne kazdu znacku s vasou recenziou

ivanatim
Odpoveď bola odstránená
ivanatim
19. sep 2023

@katpav ano, skusala, pisala som tu uz o tom a MK mi tu preto vymazalo komentar, lebo som Vam to tu napisala znovu. Nechapem ze to uz clovek nemozem ani odpovedat na nejaku otazku niekoho ineho. Tu je to cista cenzura. Ani sa necudujem ze maju ludia o MK taku mienku, ze sa tu siria len konspiracne teorie.
Napisala som teda len ze ano, pouzivala som a nasla som si lepsiu znacku. A pisala som este ze v Taliansku je vyse 50 znaciek, ale kvalitna ani jedna. Prave kvoli tomu pretlaku na trhu. Tak uvidime ci mu to znovu zmazu :D schvalne si to aj odfotim, som velmi zvedava...

beresikova
30. sep 2023

@ivanatim vyskúšala som veľa ale najviac sa mi giovani ostatné mi tak nevolali tak som ostala verná giovani

ivkiska111
26. okt 2023

Govani slabe vone vobec to nedrzi na pradle.
Ake znacky mi prosim odporucate okrem tejto?

ivanatim
26. okt 2023

@ivkiska111 😂 toto je taky jasny fejkovy komentar, az to bije do očí :D myslim, ze kazdy si urobi jasny nazor sam ked si precita recenzie :D o giovani sa vsade pise, ze je to lepsia znacka ako ktorakolvek ina a nepise to jedna pani z modreho konika, ale tisicky realnych ludi dokonca aj na heureke (a ja medzi nimi, lebo ja som tiez spokojna zakaznicka, co vyskusala uz asi vsetky znacky), takze toto neoklames :D ❤ modry konik je proste na toto, ked sa konkurentom nejakej znacky nedarí, pridu sem vypisovat nezmysly, ktore nemozu napisat inde 😉

ivkiska111
27. okt 2023

@ivanatim ty si cela fejkova a naco vobec pises? Si uplne mimo mojej otazky!

ivanatim
27. okt 2023

@ivkiska111 😂 ja len reagujem na tento nezmysel 😀 mam odskusane asi vsetky znacky, takze viem co hovorim a nie som sama s tymto nazorom 🙂 vid recenzie, ktorych je viac ako dost 😝

dori2
27. okt 2023

@ivkiska111 nic si z nej nerob, ona ma svojho boha - giovanni :D zrejme to vyraba ked sa tu s kazdym za to musi dotahovat.

ivkiska111
27. okt 2023

@ivanatim nereaguj prosim ta ty na mna vobec lebo ta nahlasim, ze otravujes ludi ty mimoza ,posledne upozornenie✌️

ivkiska111
27. okt 2023

@dori2 haha hej vyraba doma a pise tisicky recenzii velmi sikovna 🤣🤣 som zacala citat ale neda sa to je hroza prisaham ze ju nahlasim 🤣🤣 ty co pouzivas?

miselar
27. okt 2023

Ja používam giovani veľká spokojnosť za mňa. Mala som všetky najviac mi vôní fialová. Puella za mňa o ničom...a voňavý domov je slabší parfém. Za mňa je giovani topka zo všetkých parfumov.

dori2
27. okt 2023

@ivkiska111 dominavam giovanni, uz ich neplanujem objednat. vonaju mi soce prijemne ale nie dostatocne intenzivne. mam rada modru sivu a cervenu puellu

ivanatim
27. okt 2023

@dori2 Tato pani osocuje giovani asi v kazdej moznej diskusii. Jednu uz MK kvoli nej zrusil, lebo tam pisala klamstva, tak prisla sem 🙂 myslim ale, ze kazdy súdny clovek, ktory si precita recenzie, si urobi nazor sam 🙂 Modry konik nie je zdrojom serioznych recenzii, tu sa pohybuje len zopar takychto anonymov, ako tato pani 🙂 tisicky ludi v recenziach hovoria pravy opak toho, co tato pani 🙂

ivanatim
27. okt 2023

@dori2 😂