Parfum na pranie - skúsenosti
Ahojte zienky, dnes som kupila a hned aj oprala dve pracky s parfumom na pranie herbow wascheparfum z DM, ale teda neviem co sa stalo, ale vobec to z pradla necitit. Dala som davkovanie ako pisu na obale. Ake mate skusenosti vy?
@ivanatim chod uz do riti a s celym dzovanim 🤣 ja sa pytam bab co mi odporucaju a ty stale len smradlaheveho govaniho obranujes pssst
@ivkiska111 mne smrdi aj puela aj govani tak co este skusit?
Ja používam oleje od Voňavý domov aj zmäkčovač z ich ponuky. Veci krásne a dlho voňajú a sú mäkkučke 🙂
@ivkiska111 nielen ja 😘
@katpav ja pouzivam il bucato di adele , ale laka ma skusit aj ine talianske parfemy 😇 teraz som videla take talianske ventilini alebo Mami pozna ich niekto ? Okrem teba ivanatim dzovani ty uz vies ze nemas na mna reagovat 🤫
@leskovael hovoris o sebe? Nie, ja tu pisem len realne fakty, aby tu nejaki darebaci od konkurencnych neuspesnych znaciek mojej oblubenej znacky nevypisovali klamstva a nezmysly. Uz jednu takuto diskusiu presne pre tieto klamstva modry konik zrusil, poslen ti link, ci vies ktoru? ;) v tej diskusii boli taketo podobne komentare z v ten den zalozenych uctov, okata nekala sutaz 🙂 radsej treba citat realne recenzie na heureke a nie tu vykriky takychto looserov na MK 🙂))
@ivkiska111 ale pomozem ti aj tak 🙂 lebo na to tu som, na to by mal sluzit modry konik aj podla ich kodexu (bohuzial sluzi skor ako utecha tych menej uspesnych znaciek, ktore sa snazia presadit sa nejako cez fejkove drzane účty aspon tu, lebo tu sa to da robit aj takto nelegalne a nekalou sutazou, aj ked tento kanal cita malokto, ludia davaju vacsinou skor na zdravy rozum a realne recenzie, napriklad na heureke...). Ja som skusala kopec talianskych, asi 6 roznych znaciek, aj mami milano, dokonca aj chiaru, nepoznas asi. Ale ziadna znacka nemala na mnou pouzivanu znacku.
Z Talianska je jednoznacne top Chiara. Preto je aj drahsia. U nas sa kupit neda, len priamo z Talianska objednat. Takze skus tú ked chces. Ale na giovani nema ani tá. Vsetky ostatne talianske parfemy su proste slabe,to nevyvrati jeden, dvaja ludia na MK, to je nazor vacsiny, cize mozno 98% tych, ktori vyskusali viacero znaciek. Ved preto je aj ten podiel na trhu, co sa klientely tyka, taky aky je 🙂 V Taliansku tuhy konkurencny boj asi 50 znaciek, takze tlak na vyrobne ceny je velky, a preto je aj koncentracia tych parfemov nizka, aby im ostalo aj na tazky marketing a tie vone preto nedrzia na pradle skoro vobec. 🙂 Tolko realita, kludne pis tieto komentare na MK dalej, ale kazdy, kto si pozrie napriklad heureku, vie ako je to s tymi kvalitami u roznych znaciek 😇
@ivanatim mna recenzie nezaujimaju mne to smrdi a bodka dajte si precistit vasu hlavu aj s vasim slovnikom. urazajte seba a nie druhych ,ludia sa tu pytaju na normalne nazory a nie uražky .
Ak sa vam komentar urcitych ludi nepaci radsej sa zdrzte komentara ako vypustit zo seba taky bordel
@katpav kde a aky slovnik? ze precistit nos? 😀 co je na tom? Mne to pride normalne povedat, ze problem nebude asi v produkte, ked taketo nazory som videla asi len dva a to len na tomto anonymnom modrom konikovi, zatial co pravy opak citam v stovkach realnych recenzii na heureke, kde su asi jedine skutocne overitelne prave recenzie na internete z toho co viem ako heureka funguje a aka je prisna na vsetko 😀 Tam su prave tie normalne a prave nazory, tak tam nech si ich asi aj rovno kazdy pozrie, ked sa vas tu na to pytaju 🙂)) na MK sa normalne nazory nehladaju 😀podla mna ked 1 clovekovi nieco smrdi a napriklad 50000 ludom vonia, problem bude kde? 🙂 v čom? 😇 u koho? 🙂
Za mna giovani, tu je ich cela ponuka parfemov na pranie: https://www.giovani.sk/parfemy-na-pranie/
Maju vzorky vsetkych voni 🙂 staci objednat a vybrat si tu svoju vonu.
Pisem moju skusenost. Skusala som giovani aj puella a mali sme alergicku reakciu. Treba si davat pozor na povod, zistovala som si to a obe znacky sa vyrabaju v Rumunsku. Pre mna je dolezity povod ked nieco kupujem, hlavne je to hazard so zdravim, kedze pokozka je najvacsi organ a vsetko sa cez nu vstrebe do tela.. tie peny do kupela uz vobec nepochopim, ze do toho niekto dokaze vliezt.
Ja som včera dostala nejakú avivaz vo fľaštičke od svagrinej,, dnes som s tým prala krásne vonia ale kycham ako blazen,
@klara3113 ja som si myslela ze Čina 🤣 obe znacky vonaju jak z aliexpresu
@ivkiska111 tak ty si dost mimo, to ako mozes toto tvrdit? Ved to su dve najlepsie znacky na trhu 😎 ine im nesiahaju ani po clenky.
@ivanatim sama si mimo a neotravuj si otravna jak komar
@ivkiska111 ja sa nestacim divit ze ju to este bavi :D
@ivkiska111 mna moze urazit len mudry clovek ;)
@dori2 nejdu ksefty? Ake ksefty prosim ta? Mas nejaky problem so svojimi kseftami ci co? Ty nevies citat co pisem? ty nevies o com je modry konik? Ze je to o pomahani ludom a radení? Pozri sa vyssie na modrym konikom vymazany komentar od "haxito". Usmernila som, pomohla drzat tu transparentnost a MK vymazal jej komentar. MK je plny nezmyslov a nepravd, proti ktorym je nutne bojovat v tejto dezinfo spolocnosti... To robim aj teraz, usmernujem, aby sa tu nesirili nahodou nejake ohavne bludy ako tu pise pani vyssie, ze puella a giovani sa vyrabaju v Rumunsku a dalsia na to, ze vonaju ako z cinskeho aliexpressu... To su jasne nepravdy a existuju fakty, ktore toto jasne popieraju. A na tie sa treba zamerat a na tie ja BUDEM vzdy poukazovat, aj ked sa to tebe nepaci. Ty si sa k tym hoaxom a nepravdam teraz pripojila tym, ze nerespektujes moje transparentne a pravdive rady ake tu davam 🙂 pisala som aj obom firmam a budu to vraj riesit. Zijeme zial v krajine, kde hlupost a dezinformacie vyhravaju nad mudrostou a faktami, ale treba proti tomu bojovat pretoze to nie je spravne... A taki ako ty ma v tomto nezastavia 🙂

@ivkiska111 ty asi nevies ako funguje heureka, vsakze? 🙂 skus si to dostudovat ;) jedine tam sa najdu skutocne overene recenzie. A giovani ich tam má 🙂 ked ma problem s vonou jedna dve pochybne osoby na portale typu modry konik a naopak tisicky ludi na serioznych portaloch s recenziami tvrdia, ze vone su top, tak problem asi nebude v tych vonach, vsakze? 😉