icon

Parný čistič Karcher SC5 - Aké máte skúsenosti?

denka259
9. dec 2018

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či máte niektorá skúsenosti s parným čističom Karcher SC5. Oplatí sa doň investovať?
Ďakujem 🙂

liluu
9. dec 2018

@denka259 ahoj ja mam sice len SC3 ale super. Kúpeľňa je raz dva umytá. A podlaha tiež ;)

maciatkolulu
9. dec 2018

@denka259 ja mám tiež sc3a maximálna spokojnosť. Všetko je čisté a najmä ľahko. Odporúčam

adelakom12
22. jan 2019

@denka259 Ahoj, ja mám takú malú OCD poruchu a neznášam prach, roztoče, baktérie a všetok ten hnus, čo všade okolo nás je. Kvôli tomu som pesvedčila manžela, aby kúpil parný čistič. Už ho máme doma asi cca pol roka. Manžel je zbehlý v technológiach a viem, že porovnával parné čističe cez stránku https://vas-pomocnik.cz/parni-cistice/ . Tam ti ukazuje napr cenu, výkon a dokonca aj kvalitu čistenia, neskutočné čo ľudia už nevymyslia 🙂. Určite ak sa rozhoduješ, pozri tam, sú tam užitočné informácie a hlavne ak ide o tvoj prvý nákup.

evica01
9. dec 2019

Dievcata, potrebovala by som Karcher na podlahu. Mame doma plavajucu (laminatovu) podlahu.
NEPOTREBUJEM to na okna, zrkadla, na vodny kamen ani na spary v kupelni. Mozno casom by som aj to ocenila. Neviem co kupit.
Je pravda, ze ta para znici plavacku? V tom zmysle, ze sa zvlni, ze sa dostane voda medzi spoje.
Na tom bielom tycovom ze sa daju nastavit stupne pary. Je to kvoli tomuto?
Dakujem 🙂

monikab9
22. jan 2020

Ahoj aj ja uvažujem o Kärcher SC 5. Máte niekto skúsenosť? Je dobrý aj na okná. Za odpoveď ďakujem