icon

Parný čistič na čistenie špár

26. mar 2025

Poraďte s akým ste doma spokojný s parným čističom ,moja predstava je ho mať predovšetkým na čistenie spar v kúpeľni a pod. Oplatí sa? Dakujem

lejllamt
26. mar 2025

Za mňa je to super vec, nepoužívam ho vždy pri upratovaní ale na špáry a úzke priestory je super. A vyčistila som parádne aj mikrovlnku, zrkadlá a okenné rámy. Na vodný kameň to nefunguje. Mám žltý cca za 35€. Pozri si nejaké videá na YTube, nájdeš tam nejaké rady a možno ti to pomôže rozhodnúť sa.

denisa_deniska
26. mar 2025

Kärcher SC3, výborný pomocník, špary len prejdem, ani nemusím drhnúť

trendyy
26. mar 2025

Ja som mala karcher sc3 akurát mi prestal fungovať po rokoch ale mal odcistene svoje

ivka21
26. mar 2025

Ja mám 2v1 z Lidla a ako super vec.ja tým napríklad dezinfikujem koberce občas umývam dlážku. skvelo čistí skla minule som okolo linky obkladačky a za 5 min.bez drhnutia a chémie. Vinylovu podlahu pekne vyčistí.no fakt sa dá použiť na kadečo.

frflos_nespokojny
26. mar 2025

parny cistic typu kachna za cca 30€ je skoda penazi.
denisa_deniska ti poradila dobre. mam ho tiez doma a podla prislusenstva vyuzijes a inde.hadam jednina velka vyhoda je, ze mozes nerusene pocas vypraznenia obsahu vody nepretrzite dolievat bez toho aby si musela stroj vypinat a cakat na vychladnutie ako to je pri vyrobku za cca 30€ kde ti vojde iba cca dva deci vody. mal som ho doma a je viac menej nepouzitelny v kupelni. aby si mala predstavu chod sa napr. pozriet do nay .