Pes vo vnutri
Ahojte...chcem sa poradit..mame fenku uz rok vo vutri...ti co mate male deti a psa vo vnutri,tak pravidrlne odcervujete psikov a vraj su aj nejake sirupy a tablety na odcervenie ludi...mate skusenosti?nasla som nieco cez net,ale radsej sa spytam,ci niekto pouzil taketo nieco..psik je cistokrvny, pravidrlne ockovana,odcervena,len ked su deti skolskeho veku foma a maznaju sa s nim,tak ci take nieco aj u ludi aplikovat...dakujem za odpovede
@pamag1805 tablety na odcervenie psa ci iného zvierata sú jednorázová záležitosť. TJ ak dáš psovi tbl na odcervenie zbavi ho parazitov v tom čase, nieje to tbl ktorá zabezpečí aby tie parazity nedostal v priebehu nasl mesiacov kym ho odcervis znova. Detto ak ma parazity užívajú sa vyššie dávky podľa schémy na toho parazita ktorého ma. Čiže tým ze odcerujes psa napr 4 krát do roka tak zabezpecis aby tie 4 dní v roku nemal parazity prip aby sa ich zbavil. U nás sa chovajú psy od mojich 12 rokov, mam 38 psov a macky kt sú u nás doma sme odcervovali raz ročne. Nikdy parazity nemali. Naše macky detto. Mam dcérku ma 5 rokov ta je s nimi v kontakte (3 macky, 4 psy) a parazity nemala musím poklopat 🙂 tým chcem povedať ze nijako tomu nezabránis. Ak nedostanú od psa, macky, mozu ich dostat na ihrisku, v škole, v škôlke z jedla z hocicoho. Nežijeme v sterilnom svete. Odcervovat ti psa stačí v čase keď sa odcervit ma, zotri mu labky keď príde z vonku a užívajte si ho ❤❤❤ a k tvojej otázke sú prírodné produkty ktoré by mali prirodzene pôsobiť proti parazitom u ludi, cesnak, med len ich prosim nedávaj psovi, a potom aj vitamínové doplnky zadaj si do Google a ti ich vyhodi aj s recenziami my ich ale nepoužívame.
my sme mali psíka pri malom bábätku, nebol žiadny problém. Načo ľudí "odčervovať" preventívne? Ak pravidelne ošetruješ zvieratko, tak sa netreba ničoho báť.
Mali sme psa vnutri, ale teda ani raz nikomu nenapadlo, ze by sme mali nieco na odcervenie davat aj sebe. Naco? Vsak neprijimame tu istu stravu a pokial je o psa postarane, tak nehrozi ani ludom nic.
Mali sme takto psíka a len jeho sme odčervovali, vôbec nie nás, pokiaľ je psík OK tak nie je žiadny problém. Aspoň teda my sme problémy nemali, podľa mňa zbytočne panikáriš.

@pamag1805 ked je pes v poriadku, budete aj vy