Plynová varná doska - smalt alebo sklo
Rozmýšľam nad čiernou plynovou varnou doskou, ale neviem sa rozhodnúť medzi sklom a smaltovaným povrchom. Teraz mám tiež čierny smalt, preto by som vyskúšala sklo. Ako je to s čistením? Druhá vec, tie ktoré máte wok horák, napíšte plusy, mínusy, ďakujem
a s tym smaltom nie si spokojna? ci preco chces menit?
@ludmilik13 už mi fungujú len 2 horáky a oprava sa neoplatí
cierne sklo je stale spinave, ale cisti sa dobre. len teda takmer denne.
ja som mala sklo a plynove horaky a uz by som to nikdy nechcela, strasne zle to vyzeralo, furt som to cistila a boli flaky, smuhy, otras
teraz mam nerez, takmer retro, ale na tom nereze to uplne inak posobi.
ked uz tu sklenu, tak uz jedine indukciu, nikdy v kombinacii s plynom
Mala som plyn.horaky a biele sklo a za mna super. Teraz nemam plyn ale mam cierne sklo a to je otras podla mna😀 kazdemu vyhovuje nieco ine
@kicki
My mame ciernu sklennu americku ladnicku a tak isto mame sklennu ciernu plynovu varnu doska so silnym wok horakom
U nas sa casto varia azijske jedla a varit vo woku na indukcii je idioticke. Ked varis vo woku naozajstnu cinu nie slovensku dusenu aj tak musis cistit lebo to prska v azii polozia okolo woku taku vystrihnutu jednorazovu alobalovu podlozku.
@kicki
My mame ciernu sklennu americku ladnicku a tak isto mame sklennu ciernu plynovu varnu doska so silnym wok horakom
U nas sa casto varia azijske jedla a varit vo woku na indukcii je idioticke. Ked varis vo woku naozajstnu cinu nie slovensku dusenu aj tak musis cistit lebo to prska v azii polozia okolo woku taku vystrihnutu jednorazovu alobalovu podlozku.

a s tym smaltom nie si spokojna? ci preco chces menit?