Po koľkých rokoch meniť kuchynskú linku?
Alebo po koľkých sa chystáte?
moja je z 2011 roku, cize ma 13 rokov. Zial robila nam ju jedna velmi lajdacka firma a chcela by som ju vymenit...no uvidim podla ponuky od stolara a zosetrenych penazi - urcite bude treba dosetrit
Mám 7 ročnú, naschvál som dala klasický štýl a nie vtedy moderný. Plánujem ju mať čo najdlhšie 😁 Stále dobre vyzerá, opraviť treba len spodnú kryciu dosku - aj to z chyby môjho muža (pri oprave rúry ju odrel).
Nevidím dôvod, keď je niečo spravené dobre funkčne a nadčasovo to meniť z rozmaru. V byte sme mali linku 15 rokov, masívnu urobenú na mieru manželom, využitý každý milimeter, premyslený každý detail. Nový majitelia sú z nej unesený stále, maximálne spokojný a to pracuje v kuchynskom štúdiu,vie že niečo také nemám šancu si dať urobiť a ani zaplatiť. To isté máme aj v dome, máme dvojdom, momentálne 3 ročné linky, komplet masívne, atypické, vyrobené na mieru manželom, nadčasové, každý detail dotiahnutý, maximálne funkčné, takže budú fantasticky slúžiť dlhé roky.
My po 16. Ale už potrebovala vymeniť. Zmena veľmi prospela, sama som si ju nakreslila, sused stolár tomu dal miery a vyrobil komplet kuchyňu aj stôl k tomu.
Ja moju vylepšujem každých päť rokov. Teraz som dávala novú pracovnú dosku, tech. kameň
Po viac ako 50 rokoch. Raz sme ma nej menili dvierka, dva krat sme tie dvierka premalovali. Zostal mi byt po rodicoch aj s linkou. Pamatam ze ked ju mama kupovala na tu dobu patrila k tym najlepsim. Vďaka renovaciam stale nevyzerala najhoršie, ale uz stratila funkcnost. Teraz na jar sme kupili novu.
My ju mame 4 roky a už pučí.... Takže neviem neviem 😔😔😔🙄🙄🙄
Po 14 rokoch, lebo sa nam pooduvali dvierka a nemali sme predtym kvalitneho stolara.
po 13tich
No ja nepočítam roky ale stav v akom je tá linka.
moja ma 14 rokov, kupovana bola v ikea ako provizorium, kym nasetrim na pekne dvierka a potom vymenim.... lenze medzitym ikea zmenila faktum na metod a... a tak stale mam tie najlacnejsie dvierka 😀 ale ano, uz to chce vymenit, drevotrieska odchadza..... takze casom stolar a nove dvierka. korpusy, sufliky, uchytky -- vsetko super.
Kedysi bol v druzstevnych bytoch predpis: pracovná doska sa menila po 10-tich, cela linka po 15-tich rokoch. Ale to bola ina kvalita, dost biedna. Ja mam linku 19 rokov, pracovna doska vymenena po 10-tich rokov. Vsetko sluzi dobre.

@roja01 no ak ste zrucni, vies si objednat iba dvierka :D robia to aj stolarom bezne na mieru dodavatelia (aj vygooglis urcite, ja som si rovno v takej firme v ZV bola kupovat diely, ked sa mi pokazili na nabytku) . Ale inak tiez nasim menili len dvierka, urobil to stolar.