Podeľte sa o skúsenosti s nožmi Fiskars
Mate?Pozdielate?
@maminkadeticiek Dobrý deň, nože značky Friskas mám asi pol roka. Sme veľmi spokojní, stále po trochu dokupujeme. Mám asi 5kusov a všetky sú super, taktiež aj brúska na nože a aj krájač na vajíčka. Každému túto značku doporučujem.
@maminkadeticiek https://www.amazon.de/Fiskars-Design-Messerbloc... nemam osobnu skusenost,na Amazone maju celkom slusne hodnotenie.
@mirkamikla
@hiro Prosim vas a odfotili by ste mi ktore presne mate?Ak nechcete tu staci do spravy.Dakujem
Ešte mám menšie, no neviem ich nájsť. Možno ich má manžel v garáži.
My ich máme už 5 rokov, rodičia hádam už aj 10, aj sekeru máme, perfektné nožíky, odporúčam, ale kúpiť si treba rovno aj brúsku na ne. Sú veľmi dobré.
Su to kvalitne noze, ale daju sa pokazit nespravnym brusenim, dobre nabrusit noz treba vediet. Ked to v domacnosti nikto neovlada, tak dokupit aj brusku, najlepsie s rotacnymi kamenmi
@maminkadeticiek ja mám tieto. Kúpila som cca 3 roky dozadu v akcii so stojanom. Ten je teraz fľakatý, musím ho vyčistiť. Nožnice nie sú Fiskars. Zboku je magnet, tak som tam dala nožnice 🙂

Nozik nemam ale sekerka je ostra aj po rokoch ako ziletka... Paradajky kraja ako moje nove noze :D