Pomáha umývačka riadu šetriť čas v domácnosti?
Ahojte
Priestorovo máme kus problém ju umiestniť, museli by sme meniť časť linky. Máme teraz dobrú možnosť kúpiť z druhej ruky a už dávnejšie to zvažujeme.
Popri 3 malých deťoch.
Je to reálna pomoc? Ide nám o šetrenie času, ktorý by som mohla venovať deťom. Doteraz som to brala tak, že o chvíľu budú umývať oni. Ale v domácnosti je aj tak dosť roboty, s ktorou budú môcť pomáhať...
Len mne sa zdá, že veď treba to tam naložiť, vyložiť... - reálne to šetrí čas?
Ďakujem 🙂
čas určite ušetrí, ukladám postupne ako sa riad zašpiní a vyloženie celej trvá 2-3 minúty.
Reálne to šetrí mne asi najviac času zo všetkých spotrebicov doma.
urcite setri nielen cas, ale aj peniaze, kedze usetris ovela viac vody, ako pri rucnom umyvani
Najviac využitý spotrebič u mňa
Najlepšia vec, ktorú doma máme 🙂 Popri sušičke a robotickom vysávači 🙂 A to teda nemáme deti, len sme časovo pracovne obaja vyťažení...
Tri základné veci,čo by mal mať každý doma .Umývačku,sušičku a robotický vysavac
Samozrejme, uz 25 rokov kazdy deñ. Bonusom je, ze je v kuchyni stale poriadok
To, ako veľmi ti pomôže pochopíš až keď ju reálne budeš mať doma. Určite ale nekupuj malú, 45 cm, ale aspoň 60cm, keď je vás doma 5. A s vyložením/naložením vedia pomôcť aj menšie deti.
Vies, to akoby si sa pytala, ci pomoze vysavac, ved aj s metlou dokazes pozametat....
@a_alexandra_a nieco take som presne chcela napisat.
usetri to fakt vela casu. uz by som sa nikdy k rucnemu umyvaniu nechcela vratit. brrr.
samozrejme, ja som ju nepotrebovala roky, priznavam, ze ani som sa do nej nejak nehrnula, ale ked mala dcera cca rok, som si povedala dost a proste som isla a kupila umyvacku aj ked som ju len postavila k linke a chladnicku vyhodila do ineho rohu kuchyne (a ze tam bola trochu odveci, mi vobec nevadilo). Myslim, ze po pracke, je to druhy naj spotrebic.
Setri cas, vodu.. vracali mi kopec penazi za teplu vodu hned po roku, preotze u nas sa vari a riadov fakt kopa stale... zacinaal som s uzsou umyvackou, teraz uz mam iradnu, ide 1x za den, v pohode... A presne to je ta vyhoda, ze nik nemusi umyvat, nic.. ziadne cakanie kym niekto umyje, utrie.. len sa to po jedle hodi do umyvacky, ked je plne = zapne = a potom vyberiete = to zvladnu aj deti v ramci domacich prac, medzi prvymi...
Nech Boh žehná osobu ktorá vymyslela umývačku.
My máme umývačku až posledných 5 rokov. V byte na ňu miesto nebolo. Neviem si ju vynachváliť, je to veľká pomoc.
@tenerifka vieš čo, ja reálne najviac zametam metlou odkedy máme deti. :D Lebo v kuse sú na zemi aj nejaké väčšie kusy, či už papiera alebo jedla, alebo... A teda hej, samozrejme aj vysavam, ale zametam niekoľko krát denne kuchyňo-obývačku. Ako tu niekto spomenul robotický vysávač - musí to byť super, ale u nás nereálne. Nemáme veľké priestory, plus stále dačo na zemi.
Ďakujem ženy, ste super 🙂 tak teda kupujeme.
Uz si naozaj nechcem predstavit byt bez susicky a umyvacky
Az ked sa pokazila a kazdy den som niekolkokrat stala pri dreze (neznasam roztahane riady) som pochopila ako velmi mi pomaha.
cas ani nie.. ale ruky a nervy ano.. umyvaie nasledne susenie a stale dookola.. takto zapnem a vylozim ked je hotove ... kazdy si to tam uz vie nalozit sam
@any_soj fú, jasné že áno. Najlepšia vec co existuje👍
my ked sme pripravovali kuchynu, umyvacku sme nechceli. Prislo mi to, ze predsa par veci umyjem. Este sme ani deti nemali a mala som pocit ze kazdy vecer len riady umyvame. Zial kuchynske studio ktore nam spravilo skrinku (pre pripad ze sa pre umyvacku rozhodneme) to spravilo sprosto... na velku umyvacku je priestor maly a na malu velky ... ale no nic, kupili sme malu a staci nam, ale aj tak vela umyvam velke veci normalne v drese... hlavne ak sa jedna o hrnce, panvice.
@any_soj Ani neváhaj! My sme tiež kupovali umývačku dodatočne, do už hotovej linky, museli sme kvôli nej vyhodiť jednu skrinku. Ale naozaj by som ju nedala za nič! Nejde len o úsporu času, vody, energie... ďalšie veľké plus je, že nemám v kuchyni bordel, žiadne riady, všetko sa dá hneď do umývačky, žiadne špinavé riady v dreze, ani čisté na odkvapkávači. 👍
Neváhaj a kúp. Predstav si že umytie riadu ti zaberie max 5 minút denne. Nereálne, že? A si zober že ani toľko netrvá naložiť a vyložiť umývačku.
To v dnešnej dobe, nema ešte niekto umyvačku ? urcite kúp, nebudeš ľutovať...aj moji 70r svokrovci ju majú a nedajú dopustiť...ja by som si bez umyvačky, sušičky a robotickeho vysavača nevedela predstaviť fungovať...mám viac času na deti a nemusím sa toľko starať o domácnosť 😉
Nepoznam nikoho kto nema mycku.

@any_soj hej pomáha mi každý deň