icon

Poradíte mi sušičku, ktorá nezráža veci?

july0
5. aug 2024

poraďte prosím bez ohľadu na cenu.

luxus10
5. aug 2024

aeg 8. a 9 triedy

luxus10
5. aug 2024

ale tak veci, ktore nie su urcene do susky, zrazia aj aeg, ale nie povedzme o 6 cm, ale vyrazne menej... tie veci, ktore su urcene do susky prakticky nezraza...

sasa1310
5. aug 2024

mne zrážala bosch. Whirlpool mi ešte žiadnu vec nezrazila

july0
autor
5. aug 2024

a nieje nejaka ktora suší chladným vzduchom ?

luxus10
5. aug 2024

@july0 v kazdej suske mas prefuch chladnym vzduchom, ten vsak nesusi....len prefuka...vystrie a zmakci pradlo...

july0
autor
5. aug 2024

@luxus10 aha tak

weleda123
5. aug 2024

Máme Candy. Nezrazila nám zatiaľ vôbec nič.

luxus10
5. aug 2024

@july0 syntetika sa nezrazi, len bavlna a tu zalezi ci je predprana a teda urcena do susicky....

doriiis
5. aug 2024

Philco PD 7 chiva.Nezrazilo sa mi nikdy nič.A to susim úplne všetko.A má aj chladenie studeným vzduchom

danielahamar
5. aug 2024

Nemyslím, že je to o značke, ale o kvalite oblecenia.

minenkak
5. aug 2024

@july0 treba nadstavit program dobre

mykaellle
5. aug 2024

oj, ja som čítala "sušička, ktorá neznáša veci"

babulkomale
5. aug 2024

@july0 ja som si nechala poradit skusenymi, a sice ze nove veci davam do susicky az po cca tretom oprani.

maranta_leuconeura
5. aug 2024

Smejdy ti zrazi a vytaha aj obycajne opranie v pracke. Mne sa zrazilo minimum veci, vobec neplati, ze to bola len bavlna. Ale skoro na vsetkom mas, ze nepatri do susicky, tak to by som susila z 300 veci tak dve, keby sa tym mam riadit. Jednoducho bezne oblecenie ide do susicky, par specialit susim volne. Tiez mam aeg najvyssiu seriu.

luxus10
6. aug 2024

dievcence, odfotila som vam mieru zrazenia na bavlne-tielko z hm-ka nove a vysusene , velkost s, ktore nie je urcene na susenie v susicke- oprate na 40 ke, susene v susicke aeg 9 tr. na programe jemne susenie....

snowflakenel
6. aug 2024

My mame Bosch. Samostatnu. Omylom som tam,strcila.lanovu koselu. Na dlzku a sirku sa nezrazila, no rukavy sa.skratili....
A.raz sa mi zmensili detske tricka.s.takou tou gumenou aplikaciou- nazehlovackou akoby....ale to mam,pocit, ze aj z,prania na 40 sa stalo.
Inak,tam susim vsetko. Teraz,v lete ju vsak nepouzivam, susim na terase.

luxus10
6. aug 2024

ked som mala v minulosti susicky inej znacky...aj technologicky boli trocha inde ako aeg, zrazali mi detske babatkovske overaly na dlzku aj o 5-6 cm, co je teda dost, ale ked s tym clovek pocita, da s s tym vykorculovat, ked chcem mat veci rychlo suche...

susicka je na nezaplatenie hlavne na veci , ktore dlho schnu...uteraky, rifle a podobne...tam je ten bonus susenia v susicke najvyssi, a ta makkost tkanin , ani nehovorim...

fadama
6. aug 2024

Pár mesiacov mám Bosch a som veľmi spokojná, neviem ako som mohla bez nej žiť 😂😂😂
A zrazene nemám nič a dávam tam úplne všetko.

20erika07
6. aug 2024

Pri spravne zvolenom programe sa mi nikdy nic nezrazilo a to susim aj to co sa nema. Zaklad je bavlnu nesusit na bavlne u mna 🙂 vsetko šúpem na mix a pohoda

luxus10
6. aug 2024

@20erika07 mix je dobry program, ja pre istotu niektore kusy davam na jemne susenie...
program bavlna je brutal-vhodny na frote uteraky...

20erika07
6. aug 2024

@luxus10 tak veru, bavlna na uteraky a posteľné napr., na oblecenie nedavam nikdy, uz som to tu raz pisala, ze moja dcera dostala rovnake bavlnene pyzamo ako sestrina dcéra, mame rovnake susicky, ona ho dala susit na bavlnu a zbehlo sa o dost, ja som dala na mix a rovnake ako z obchodu 🙂