Poraďte robotický vysávač v pomere dobrá cena a kvalita
Poraďte robotický vysávač v pomere dobrá cena a kvalita. Vďaka
My máme Vileda VR 201 PetPro https://www.zbozi.cz/vyrobek/vileda-petpro-vr20... (špeciálne aj na chlpy domácich zvierat - máme psíkov aj mačky vnútri domu) a som veľmi spokojná, stál cca 180 eur, tuším v akcii v Datarte a má len jedinú chybu, že sa nedá nastaviť ako dlho upratuje (upratuje kým mu nedôjdu batérie alebo manuálne ho zastaví človek), ja upracem len ráno poriadne a inak celý deň priebežne vysáva on (dá sa nastaviť čas, kedy sa spustí, ale dá sa aj manuálne spustiť jedným tlačidlom- to sa mi zdá lepšie, lebo ja vidím, kedy by bolo fajn dom prebehnúť).
Inak - ani by som neverila aký je výkonný, ak by po každom jeho vysávaní nebola nádobka na smeti/špinu dopoly plná chlpov, jemného prachu a pod. a to ho niekedy púšťam len tak z pasie, pre lepší pocit.
@diamond007 súhlasím. Ja ho mam tiež a nedám na neho dopustiť. Môj najlepší priateľ :D
@rawmamka môžem sa opýtať, on chodí nejak náhodne po izbe, alebo ako je možné, že chodí tak dlho,kym sa nevybije ? Môj začne, idem pekne systematicky, posúva sa postupne aby prešiel celú izbu a dovysava za 15 minút a vráti sa na začiatočné miesto. Ešte mi aj ukazuje v mobile mapku, kreslí, kde všade už bol a kde ešte pôjde, kolko% izby už upratal, ani jeden centimeter nevynecha.
Xiaomi vacuum mop essential, stál 130€, parádny pomocník, radšej by som sa vzdala sušičky ako tohto 😁😁 pekne povysáva, má aj zmývanie, to som ale neskúšala
@lj31 záleží od veľkosti plochy. ja mám maličký bytík, mne úplne stačí obyčajný sencor za 89 eur vysáva ako besný. už som ho niekoľkokrát testovala, že som ja poriadne povysávala tyčovým a jeho som pustila vzápätí po mojom vysávaní. len som oči otvárala, koľko ešte prachu povysával. ak však ide o veľký byt/dom, tam odporúčam potom už "delo", ktoré povysáva všetko a ešte si aj sám vysype... stojí to cez 600 eur, ale myslím, že je to dobré riešenie 🙂
@dzulik_ inak nad ním som uvažovala, ale mám také debilné stoličky, žeby nepodliezol. nezmestil sa medzi ich nohy, jeho priemer bol o dosť väčší, než priemer nožičiek stoličiek. a tak som potom zvolila ten sencor. ten je o dosť drobnejší 🙂
Ja mam yeedi. Na amazone stal nejakych 130 eur. Super vysava aj umyje podlahu.
Xiaomi vacuum mop pro..vysava umyva hlasi sa v aplikacii.
Frci uz rok.
Ale dobra cena ju u kazdeho nieco ine.niekto tym mysli 100e niekto 300 niekto 500.
@lj31 len doplním že nemáme domáce zvieratá ako pani nižšie, takže pre mňa je účinný k spokojnosti.
k psovi/macke sú ine roboticke, tam ho nedoporucujem. Fičí u nás denne.
@panelacikova ja všetky stoličky vykladám, keď ho idem pustiť 😅😅 uchýlim prekážky a nech si jazdí 😁
@dzulik_ no to by ma porazilo 😀 mám také ťažké kone (stoličky). ale plánujem ich vymeniť, keď sa tak stane a zároveň keď "igor" doslúži, tak potom možno vezmem xiaomi 😀
@panelacikova Tak som rada, že nie sme jediní divní 😝 , náš vysávač sa volá Vilo (boli sme veľmi "kreatívni" 😀 - Vilo od výrobcu Vileda), možno by si s vaším Igorom celkom fajn rozumel 😉.
@lj31 Xiaomi Roidmi Eve (400 €), ta dokovací stanice kde se vysavač automaticky vysypává je geniální. Vysává super, umytí je spíš jen na čisté podlahy, ale tak na běžnou údržbu postačuje bohatě. Zatím bych neměnila. Měla jsem rozpočet cca 800 €, ale teda nevím, co by ty dražší vysavače dělaly jinak 🤷🏻♀️
@panelacikova my máme ľahké a 4 stoličky spracem raz dva, náš vysávač sa volá Berta 😅 keď sme ho prvý raz zapli, stále čosi pindal ženským hlasom, tak preto Berta 😁 z 2 a pol chlapa 😅😅
@dzulik_ 😀 viem si ju predstaviť
Ja mam Roborock S5 Max som maximalne spokojna 🙂

@lj31 ja mám Roborock S6 a za mňa úžasné pri detoch., Kupovala som cez internet, cena okolo 315€ - nepoznala som obchod ale riskla som to keďže tam bol veľky cenovy rozdiel (v Mall ho mali za cca 370€) a veľká spokojnosť