icon

Poraďte umývačku riadu do 600 eur

123andy123
22. jan 2021

Ahojte, potrebovala by som pomoct s vyberom umyvacky. Nikdy v zivote som ziadnu nemala. Tak do 600e. Ake umyvacky mate vy a ste spokojne?

tifi2324
22. jan 2021

@123andy123 zdravím my máme Hoover Axi a je perfektná predtým sme mali Beko neboli sme tak spokojný ale táto Hoover je top

merryyy
22. jan 2021

Dobrý večer, Bosch značka je dosť dobrá na umývačku riadu

viestta
Odpoveď bola odstránená
conta22
22. jan 2021

@123andy123 určite Bosch ako píšu aj vyššie,porovnávali sme s viacerými aj sme mali skúsenosti s inými a na bosch čo sa týka kvality umývania sa nechytala žiadna 👌

sovica
22. jan 2021

My máme Siemens a som vcelku spokojná. Po určitom čase používania by som však ešte ocenila 2 funkcie, ktoré moja umývačka nemá (novšie Siemens ich už majú): funkciu IntensiveZone (tá zvýši tlak na tryskách v dolnom koši a lepšie umyje aj veľmi špinavý riad - hrnce) a ešte funkciu krátkeho programu - 30-40 minút (moja má najkratší program 1 hodinu). Ešte odporúčam brať umývačku s hornou zásuvkou na príbor. Veľa umývačiek je bez hornej zásuvky a majú na príbor košík, ale ten zbytočne zaberá veľa miesta (zvyčajne je vložený v spodnej zásuvke).

lululilien
23. jan 2021

My sme sa teraz sťahovali a svokra mi poradila nech kúpime Siemens. Ich umývačky riadu sú kvalitné a nekazia sa.. Na ich stránke som si predĺžila záruku.. Alebo bosch, je lacnejší od Siemens, patria pod jednu firmu. Bosch je ladený do červenej farby a Siemens do modrej.

obcanka123
23. jan 2021

@123andy123 ahoj, my máme Electrolux 😊 ja som s ňou veľmi spokojná 😊 umýva super 😊 podľa mňa tie mycky sú dnes už na vysokej úrovni ale dôležité je vybrať si aj správne prostriedky na umývanie riadu 😊

renatka100
23. jan 2021

@123andy123 mame candy, prvu sme mali 12 rokov a fungovala kazdy den, teraz mame candy tiez uz 3 roky a ide aj 3 krat za den bez problemov, je ovela lacnejsia ako bosch a ine. Urcite si kup 60 sirku aby si tam mohla davat aj hrnce a plech.

ivver
23. jan 2021

My máme Bosch a nadmieru spokojní 😊

gazpalm
23. jan 2021

Bosh

majamat
23. jan 2021

mali sme Bosh, po 3r odisla, kupili sme si Siemens - vraj rovnaky vyrobca. ta zatial funguje. ak dobre ratam, tak 5r.

alenamihal
23. jan 2021

Vy frcime len Bosch,ja som vcera objednala z Alza maju zlavy,ja mam este vyhodu,ze neplatim dph,kedze to davam na firmu ...

melynda
24. jan 2021

My máme gorenje, stála niečo cez 200 euro a teda nemám problém, slúži nám dobre, aj dobre umyje, akurát čo ma mrzí, že nemám zásuvku na príbory.

monane
14. feb 2021

záleží aj od toho akú chceš šírku, čo je pre teba dôležité, ja napríklad mám myčku Whirlpool kupovala som ju v Planeu a stála nás okolo 500 euro, po pravde pozerala som aj lacnejšie, ale potom som viac začala venovať pozornosť tomu koľko vody a elektriny minie, aké má programy, no proste aby to bolo praktické a dostali sme sa k tejto čo máme a vyhovuje mi 🙂

bucko555
14. feb 2021

Naši majú Bosch behom roka sa pokazila ja mám goodess funguje bez problému už tri roky

obaly
28. nov 2021

@monane Mozem sa opytyt na presny tip? Dakujeem

monane
11. jan 2022

@obaly pošlem ti do IP, dobre? 🙂

tomi97
Odpoveď bola odstránená
tomi97
Odpoveď bola odstránená