Poraďte zázrak na vyčistenie rúry
Ahojte, v novom byte mame velmi spinavu ruru (ale velmi, mam pocit ze este trochu a bude zit). Ma cca 4 roky cize je mi luto kupovat novu a tiez na nu ani momentalne nemam kedze som si byt cerstvo kupila. Viete mi poradit nieco ucinne co vycisti aj tu najzazratejsiu spinu?
Eurona má na to skvelý prostriedok
@cocolino234 ano takto vyzerala predtým, deťom pár krát povytekalo a takto vyzerala po pár pečeniach, čistím ju pár krát do roka, tak asi bývala majiteľka nečistila vôbec
Mne tie spreje strasne smrdia este pri x dalsich zapnutiach rury.
Ja pouzijem bud Cif alebo spravim maglajz zo sody bikarbony, kvapky Jari a trosky vody a to napatlem. Necham posobit a s tym maglajzom to umyvam.
Na pripaleniny je super ta skrabka na sklokeramicke dosky, tou zoksrabavam pravidelne bordel v rure. Podla potreby treba postup so sodou opakovat.
este skus parny cistic. to je tiez dobra vec na cistenie zanesenej mastnoty
@reenie kde sa dá kúpiť ten eurona čistič? Len na nete, či aj v nejakých sieťach drogérií?
@sofiafranko eurona sa da kupit u predajkyne take nieco ako oriflame
@beata_k @sofiafranko toto je ten cistic https://www.euronabycerny.com/sk/p/3022/cistic-...
Pozri, ci nema pyrolyzu, je relativne nova, tak by mohla mat.
@pondelok01 myslim ze nie, papiere mi od nej nenechali a v nastaveniach taku moznost nevidim
tu skrabku mate nejaku specialnu? Hladam a ceny su od 2 do 50 €
@cocolino234
@ichbinich
Tuším z Tchibo mam, kúpenú pred "100 rokmi", dajú sa meniť žiletky
To sa zvykne zapinat kombinaciou tlacitok, pozri stitok zboku dvierok, a podla toho manual na nete.
Tiež používam od eurony. Najlepši čistič na rúru 👍
Ja mám odskúšaný od Amway gél oven cleaner,cistim rúru,sklokeramicku dosku,spodky hrncov,panvic👍Super čistič aj so štetcom.
Welldone odmastnovac za studena to je zázrak stále mám kúpený aj v zásobe
kúp z dm
Ako cistite strop rury? Tam kde je ta spirala? Mam tam take drobne akoby sa olupujuce cierne kusky, nieje to pripalene, ale akoby sa olupoval ten povrch... Dakujem

Ja odporucam sodu bikarbonu, to vie krasne ocistit.
Alebo potom vo farbach lakoch som kupila cistiace znacky H&G a tam odmastovac a ten je celkom silny.