icon

Poraďte zázrak na vyčistenie rúry

24. nov 2021

Ahojte, v novom byte mame velmi spinavu ruru (ale velmi, mam pocit ze este trochu a bude zit). Ma cca 4 roky cize je mi luto kupovat novu a tiez na nu ani momentalne nemam kedze som si byt cerstvo kupila. Viete mi poradit nieco ucinne co vycisti aj tu najzazratejsiu spinu?

evica17
24. nov 2021

Ja odporucam sodu bikarbonu, to vie krasne ocistit.
Alebo potom vo farbach lakoch som kupila cistiace znacky H&G a tam odmastovac a ten je celkom silny.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
gabika8855
24. nov 2021

Eurona má na to skvelý prostriedok

reenie
24. nov 2021

Eurona..fakt zázrak..len nastriekaš na mierne ohriatu rúru..zotrieš a potom zbytky umyješ..

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
reenie
24. nov 2021

@cocolino234 ano takto vyzerala predtým, deťom pár krát povytekalo a takto vyzerala po pár pečeniach, čistím ju pár krát do roka, tak asi bývala majiteľka nečistila vôbec

ichbinich
24. nov 2021

Mne tie spreje strasne smrdia este pri x dalsich zapnutiach rury.
Ja pouzijem bud Cif alebo spravim maglajz zo sody bikarbony, kvapky Jari a trosky vody a to napatlem. Necham posobit a s tym maglajzom to umyvam.
Na pripaleniny je super ta skrabka na sklokeramicke dosky, tou zoksrabavam pravidelne bordel v rure. Podla potreby treba postup so sodou opakovat.

jana7843k
24. nov 2021

este skus parny cistic. to je tiez dobra vec na cistenie zanesenej mastnoty

beata_k
Odpoveď bola odstránená
sofiafranko
24. nov 2021

@reenie kde sa dá kúpiť ten eurona čistič? Len na nete, či aj v nejakých sieťach drogérií?

gabika8855
24. nov 2021

@sofiafranko eurona sa da kupit u predajkyne take nieco ako oriflame

beata_k
Odpoveď bola odstránená
pondelok01
24. nov 2021

Pozri, ci nema pyrolyzu, je relativne nova, tak by mohla mat.

autor
24. nov 2021

@pondelok01 myslim ze nie, papiere mi od nej nenechali a v nastaveniach taku moznost nevidim

ewka9
24. nov 2021

Toto je naozajstný zázrak myslím že sa dá kúpiť aj v jednote..postriekaj, nechaj pôsobiť a umy hubkou..bude ako nová 👌

autor
24. nov 2021

tu skrabku mate nejaku specialnu? Hladam a ceny su od 2 do 50 €
@cocolino234
@ichbinich

ichbinich
24. nov 2021

Tuším z Tchibo mam, kúpenú pred "100 rokmi", dajú sa meniť žiletky

pondelok01
24. nov 2021

To sa zvykne zapinat kombinaciou tlacitok, pozri stitok zboku dvierok, a podla toho manual na nete.

kikavadi
24. nov 2021

Tiež používam od eurony. Najlepši čistič na rúru 👍

dievca
24. nov 2021

Ja mám odskúšaný od Amway gél oven cleaner,cistim rúru,sklokeramicku dosku,spodky hrncov,panvic👍Super čistič aj so štetcom.

emilyx
24. nov 2021

@ewka9 Welldone odmasťovač mám a funguje brutálne na akúkoľvek silnú mastnotu. Rozpustí ju a tiež stačí len zotrieť handrou. V drogérii som kúpila. Za pár korún. Účinok extra silný. Pozor na ruky. Použiť rukavice.

ewka9
24. nov 2021

@emilyx presne lacné a veľmi silné..človek by ani neveril keby neskúsil 🙂 jasné, treba mať rukavice

dejna_
24. nov 2021

@ewka9 presne na toto nedám nedopustít ..veľa muziky za málo peňazí ale treba rukavice lebo je to veľmi silné 😊

bucko555
24. nov 2021

Welldone odmastnovac za studena to je zázrak stále mám kúpený aj v zásobe

floren
24. nov 2021

kúp z dm

adulienka11111
2. dec 2023

Ako cistite strop rury? Tam kde je ta spirala? Mam tam take drobne akoby sa olupujuce cierne kusky, nieje to pripalene, ale akoby sa olupoval ten povrch... Dakujem