icon

Používate Sanytol na pranie pri bábätkách?

21. feb 2022

Nevyhadzali sa vám, alebo nemali nejakú reakciu?
Ďakujem 🙂

nikpa
21. feb 2022

Nie, používam detský prach a oblečenie aj plienky vyžehlim. To je dostatočna dezinfekcia.

domireb
21. feb 2022

Sanytol, ak myslíš dezinfekciu, tak som vymenila za tú z DM. Používam, veď na tých veciach je kadečo, tu 💩, tu opišané, tu grcka a všetko si strká do úst, ja som za budovanie imunity, ale odtiaľ potiaľ....ale moja je našťastie zatiaľ bez reakcií, či na prášok či na jedlo, tak dávam do každého prania

matkahelka
21. feb 2022

nie. periem v persile sensitive a vsetko, vsetko, aj ponozky zehlim. tak mi to povedala pediatricka a tak som to robila aj pri starsej dcere.

kuriatkocervene
21. feb 2022

Ja pridavam sanytol jeden vrchnacik do kazdeho prania a k tomu detsky praci gel už od narodenia a nemali sme žiadny problém. Som rada, že nemusím žehliť. 🙂

sono2
21. feb 2022

Nie
Prala som dostatočne na 60 ak čo bolo predtým predrajbala v horúcej Vode, žehlím.
Myslím že to už je dostatok chemikálii
Aj kde to mam doma, dávam občas skôr na mužove ponožky, tam je teda baktérií omnoho viac

izabela181
21. feb 2022

Ja používam sanytol na všetko prádlo, aj na detské dávam 1 vrchnacik, inak periem v Lovele 😊 mame sušičku a nič nežehlím, malému absolútne nič nie je, má 7 mesiacov 😊