Práčka so sušičkou

28. nov 2022

Ahojte používam pracku aj so sušičkou. Cele pranie so sušenim trvá aj 6 hodín a minie 5kwh je to podľa vás veľa? Mam si kúpiť susicku radšej? Oblecenie mam suché aj keď pokrčené. Co by ste robili vy?

januska12323
28. nov 2022

Za 6 hodín mám opraté a vysušené dve práčky ale mám samostatne práčku a sušičku. Na kombináciu som ešte ani raz nečítala pozitíva. Ak máš miesto na sušičku tak ju kúp ani neváhaj.

noami12
28. nov 2022

Ja určite by som si kúpila samostatnú susicku, tiež som mala 2v1 a keď sme sa presťahovali kúpili sme samostatnú susicku a je to 100 a 1 odporúčam, úplne iné sušenie veci krásne voňajú, mam program obľúbený ktorý susi 2.5 hodiny ale sama susicka si skracuje podľa vysušenia, keď periem pár vecí a hodím ich do susicky tak aj za pol hodinku mi pipne ze dosusila 🙂

mpg
28. nov 2022

@noami12 Aj naša sušička AEG si sama skracuje čas sušenia, napr. bavlna nastaví na 2 hodiny a potom usuší za pol hodiny.

autor
28. nov 2022

Už pomaly pokukjem po susickach. Chcela by som ju ale umiestniť na pracku. Môžem kúpiť hociktoru? Každá sa dá?

sandra163
28. nov 2022

Ahoj, práčka so sušičkou je taký mačkopes... My sme teraz kúpili osobitne práčku a sušičku, jednej značky, konkrétne gorenje, sú to dvojičky, patria k sebe, sušičku mám na práčke, na takých nožičkách. Určite kúp osobitne sušičku, tie lepšie šetria čas, elektrinu a veci z nej vytiahneš voňavé, mäkké, nepokrčené ak ju nepreplníš a naviac zbavené alergénov 🙂 oplatí sa trošku viac investovať, rozdiel uvidiš sama.

mpg
28. nov 2022

Naša AEG má pri značke Sensi Dry, nekrčí, máločo treba žehliť, ja som ju kúpila inú značku ako máme práčku, tak som ju na práčku nedávala, je na chodbe, vodu zachytáva do nádobky.