Práčka so sušičkou 2v1
Oplatí sa ? A ak máte ktorú odporúčate?
Zalezi na tom či sa ti plesneje stena v byte ci v dome,2v1 nema zbernu nadobu na vodu a para sa ti odparuje v izbe .Ja mam zvlast a som spokojna
@syslik81 sme na byte a máme dosť malú kupelnu
mama ma napr susicku na chodbe ... ja mam susicku polozenu na pracke ...
ja s tym nie som spokojna, bud nieco robime zle, ale po suseni mame aj tak pradlo vlhke a musi sa nechat dosusit.
Mám, neodporúčam. Som absolútne nespokojná a v najbližšej dobe plánujem vymeniť aby bolo každé zvlášť.
@syslik81 už som nad tým premýšlala u nás to nejde nie je na to miesto aby som ju mala zvlášť
@animus a prečo nespokojná? zle suší? alebo iný problém?
Pred tým som mala oddelenu práčku aj sušičku, sušička mala zbernu nádobu na zmolky ktoré sa tvorili pri sušení. Táto kombinovaná verzia tú možnosť nemá nakoľko sa tam aj perie a z technického hľadiska to asi nie je možné. Prádlo ostáva zmolkové, v zahyboch na oblečení ostáva stále ten prach zo sušeného oblečenia. Špinavá ostáva aj práčka a dvierka. Nepomáha ani práčku pustiť na samocistiaci program, treba to manuálne čistiť, čiže vybrať ten bordel z gumy okolo dverí kde sa tvorí. Z jedného prania ostane aj hrsť takéhoto odpadu plus ešte ostáva aj na oblečení. Inak je prádlo dobre vysušené ale toto mi neskutočne lezie na nervy. Veľa krát sa mi stalo, že nové oblečenie zostalo po oprati a vysušení plné zmolkov, ktoré ani nejdú odstrániť a pôsobí to škaredo. Pred tým keď som mala oddelenu práčku som s týmto problém nikdy nemala.
@animus aha dobre vedieť dakujem
Nemáš začo
my sme kupovali zvlast, mam aj pracku a aj susicku Philco, kamoska ma od tejto znacky dva v jednom a podla mna ide skor o to aby si si pozrela parametre, co by ti vyhovovalo, my sme znacku vyberali podla toho aby nebol problem ani so servisom keby sa nieco stalo ani s nahradnymi dielmi a teda nechcela som zbytocne nieco preplatit 🙂
Mame uz asi 6rokov 2v1 AEG9000 (cenovo okolo1200€) a som maximalne spokojna 🙂 ja vidim vyhodu v tom, ze nemusim prehadzovat pradlo, a ked odchadzam tak zapnem/nacasujem a ked pridem domov vyberam uz suche pradlo, a tiez neriesim vylievanie vody zo zbernej nadobky, lebo ide priamo od odtoku (tuto funkciu uz ma aj vacsina samostatnych susiciek) 🙂 pri kupe sa hlavne zameraj na to, aby 2v1 mala vyberatelnu zbernu nadobu na prach/vlasy/zmolky, a co najvacsiu kapacitu kg na susenie. 2v1 pri suseni pouziva aj vodu, samostatna susicka nie, ale my sme vobec nespozorovali na vyuctovani zvysenu spotrebu vody. A velke plus, ze som rada, ze mam v panelakovej kupelni miesto aj na skrinku nad prackou 👍
@martinkachrustikova ked mas dva v jednom, tak nemusis pradlo po prani odobrat, aby ti to dobre presusilo?
@sanssa nie neodoberam, ale periem skoro kazdy den tak zaplnim mozno max.3/4pracky. Akurat si triedim pradlo podla "hrubky" - osobitne periem uteraky, osobitne mikiny+teplaky a osobitne tricka atd. Ked som pomiesala uteraky s pradlom tak sa mi stalo, ze bud boli uteraky vlhke, alebo pradlo prilis vykrcene, tak som si zvykla to nejak nemiesat a pekne susi

ak mas priestor je to lepsie zvlast ..kym doperies druhu varku prva sa susi .. cize usetris cas...aj v pripade ak by sa pokazila maas aspon jednu funkcnu ... ja mam zvlast mam susicku bosh uz niekolko rokov a som spokojna mama lg tiez spokojna