Práčka so sušičkou 2v1
Ahojte, je tu prosim niekto kto by mi vedel poradit so znackou/modelom pracky so susickou 2v1? Samostatne sa nezmesti a pri 2 detoch by mi to usetrilo vela…
Pripadne ak mate aj negativnu skusenost, napiste ktory model nie
Dakujem pekne🙂)
Radšej by som našla miesto samostatnej sušičke. Sušička môže byť kdekoľvek. V kuchyni, na chodbe, v garáži, v pivnici
@jdea podla mna to 2v1 je tak pre "stareho mladenca"... co proste rano vypadne do prace, nalozi pracku a ked pride domov, ma suche...
Mame LG. Susim len uteraky, pripadne v zime aj ine oblecenie alebo ked nieco fakt suri. Periem a susim osobitne, nie v jednom programe. Pradlo do uplneho sucha vysusi malokedy. Vacsinou je to este take vlhke, ze to musim aj tak prevesit.
NIkdy viac, keď to je 2v1 tá sušička funguje na nejakom inom princípe ako samostatná sušička. Ohromne dlho trvalo kým to vysušilo aj tak to oblečenie potom nebolo také ako by malo. Samostatná sušička nepotrebuje odpad, môžeš ju dať aj do splálne do vstavanej skrine, na chodbu kdekoľvek, skús pohľadať miesto.
Mam kombi Haier, ale susicku pouzivam len prilezitostne v zime. Ale funguje super, je ticha.
Mám tiež LG 2v1 ale sušička po 2 rokoch do sušila,takže určite zvlášť.
Ja si myslím, že určite zvlášť.. Ja mám sušičku rok a neviem, ako som bez nej doteraz prežila :D
Keď mám menej prádla, vyberiem aj 2 - 3 práčky naraz a potom spolu do sušičky..
tak budeš musieť čakať, kým ti usuší, aby si mohla zase prať.. a je otázne, či to vôbec bude suché, ako aj píšu baby vyššie.
Máme Bosch, z tých drahších. Za mňa spokojnosť. Ak predsa len nájdeš miesto, tak rozhodne samostatnú sušičku, ale tak keď sme zvážili všetky +/-, rozhodli sme sa pre kombinovanú. Navyše, už máme druhú v poradí, takže som vedela, do čoho idem a čo mám očakávať. Uteráky naložím ráno a kým prídem z práce, je opraté a usušené. Ostatné veci ak suším, tak šetrnejšie programy a nakladám tak 1/2 bubna max.
Máme AEG 2v1, pre malý priestor v byte a v kupeľni. Zatiaľ som spokojná. Aspoň niečo ako nič. Periem a suším zvlášť. Keď vyperiem prádlo, nechám ho trochu vonku preschnuť a v sušičke sa už dosuší do sucha. Nedávam hneď mokré do sušičky a keď tak len menej prádla. Ale keby som mala možnosť výberu išla by som zvlášť.
Ja mám Candy neviem aký typ, v pohode. Antibakteriálny 1.5 hodky a sušenie tiež resp. 2 Max. Nemala som inú možnosť,nemala som kde. Zatiaľ v pohode.
radsej 2v1 ako ziadna susicka, treba si vybrat kvalitny model na zaklade recenzii. My sme v starom 3i byte mali vstavanu, zn. bola Electrolux a slapala okolo 4-5 rokov bez problemov, az kym sme sa neodstahovali do vacsieho bytu.
Samozrejme, ze je to ine ked mas samostatnu na 9kg, ale stale je to lepsia moznost ako byt uplne bez susicky. Nam ta nasa 2v1 prala okolo 1,5h a rovnako dlho aj susila, ziadne ze 7-8 hodin, to neviem co niektore mali/maju za modely.
A susila uplne do sucha, cize hned mohlo ist do skrine. Teraz mam Bosch najvyssiu radu (samostatnu susicku na 9kg) a zehlim aj tak, ci som mala 2v1 alebo tuto samostatnu, pretoze to zehlenie je o tom, s cim sa uspokojis. Ja mam rada uplne hladke pradlo, cize to co nosime mimo domu zehlim vsetko oblecenie. Uteraky, obliecky to nie, to len rukou prejdem a zlozim a ide do skrine.
Velmi pekne dakujem 🙂 no hladame miesto samozrejme ze kde by to islo zvlast, ale zrejme budeme kvoli miestu aj tak ist do 2v1 preto som chcela recenzie.. bohuzial moznost pracky a na to dat susicku nie je :/ tak dakujem vsetkym💙
Používame už rok 2v1 značku haier,sme spokojný.

Takže negatíva jeden ciklus pranie sušenie trval 7-8 hodín, a aj tak nebolo oblečenie také aké som si predstavovala. Nakoniec sa pokazila jedna.casť tým pádom sa ani tá druhá nedala pouzívať. Nikto ma už nepresvedčí kúpiť ešte raz 2v1. Už piaty rok mám nové na sebe položené a je to rozdiel ako nebo a peklo. Keď mi prídu domov deti z internátu periam aj 6-8 krát. Nezehlím.len ukladám