Pranie fľakov na oblečení
Ahojte. Dostali sme od rodinky par kusov podedenych veciciek pre babatko 50, 56. Avsak sem tam sa objavi zazltnuty flak tazko povedat ci z jedla alebo zo zubu casu kedze vecicky maju zo 2 rocky 😀😀😀 oblecko planujeme nosit len na noc, na doma, pregrcknutie. Napriek tomu sa chcem opytat ci mi viete poradit ako navratit vecickam ziarivost /bielym/, mäkkost /niektore su sprane a drsnejšie/ alebo aspon ako odstranit fliacky. Este sme nic neskusali ale mam doma Feel eco spray baby na flaky. Nechcem vsak testovat na tom pradielku do rozpadnutia. Dakujem za kazdu radu 🙂
@sanny2993 ahoj poznáš Euronu?...ja v nej periem a upratujem od 2016 a vyprala mi také fľaky čo som si myslela že veci pôjdu do koša...na fotke je napríklad neterkina ponožka.... prášku sa dáva máličko a fakt nepoznám nič lepšie ak chces nápis mi do pošty tvoj e-mail a pošlem ti ukážky čo som s ňou všetko oprala a vyčistila aj informácie kde si ju môžeš objednať a do 3 dní ti príde domov.
Ja si teraz chystám vecičky na malého a tiež som podedila a niektoré majú fliaciky... Svagrinej sa osvedčilo na noc potopiť do lavora s vodou a jarou.. Mne to nepomohlo, ale zato mi pomohol modrý domestos, na bielenie, ešte aj belsie je než bolo aj fľaky zmizli

ja som tak mala perinky biele po staršej dcére, dávala som do obalov krásne čisté, a ked som to po niekolkých rokoch otvorila boli také nažltlé, ale krásne sa to vypralo normálne v pracom prášku na 60 stupňov a boli opäť krásne biele , jasné že iné bude s vecičkami zašpinenými od jedla