Prečo je v spálni cítiť čpavok?
Jednemu rodinnemu prislusnikovi citit v spalni cpavok, ziadne chemikalie tam nema. Co to moze byt? Nestretli ste sa s tym nietko?
. nemôže to byť plyn??
Cítia to tam všetci?
Nemá staré matrace, ktoré boli niekedy pomocene?
Nie je to citit aj v inej miestnosti? Nema cukrpvku?
Acetonovy zápach produkujú diabetici.
Ak je to starší človek a berie napríklad nejaké lieky, tak to môže byť z toho. Veľa starších ľudí vďaka liekom a chorobám "páchane". V noci sa potom potí do perín, plachiet a tam to ostáva. Alebo stačí potom jedno už použité tričko niekde v skrini a je to.
@anonym_autor nemá tam náhodou chladničku?
@anna777115 citia amoniak
@janetinka27 áno je to taký štipľavý ostro kyselkavy zápach. Amoniak, čpavok, ako to kto definuje ten zápach.
je to cpavok, ako ked si tetuse robia trvalu na vlasy doma, poznam ten pach
postel a matrac nesmrdi, skor veci vankus a ked tam clovek vojde so sviezeho vzduchu dnu tak uplne ze facka
Nemá staré matrace, ktoré boli niekedy pomocene?
@oriesocek nie pozerala som, su v dobrej kondicii este tie matrace
@janetinka27 áno je to taký štipľavý ostro kyselkavy zápach. Amoniak, čpavok, ako to kto definuje ten zápach.
@anna777115 pisem len, ze cpavok je amoniak a nie aceton
@anna777115 pisem len, ze cpavok je amoniak a nie aceton
@janetinka27 To je v poriadku, ja to chápem. Ja, som len popísala zápach zo zdravotných dôvodov, k čomu sa podobá.
My keď sme sa sťahovali do domu. boli tam staré matrace, koberce, smrdeli jak fras, všetko sme vyhodili a už bol vzduch čerstvý, ale tam aj plyn unikal
A nema nahodou kocurika? Nevykastrovaneho? Moze mu ocikavat veci a to presne tak pachne 🫣
A nema nahodou kocurika? Nevykastrovaneho? Moze mu ocikavat veci a to presne tak pachne 🫣
@janqa27 praveze ziadne zvieratko🙈

@anonym_autor stary moc?