icon

Prečo sa objavuje zápach v kúpeľni po sprche?

26. júl 2025

Ahojte, byt som prerábala minulý rok, takto pred rokom som sa čerstvo nasťahovala. Badám po sprche, že mi v kúpelni smrdí. Je mi to nepríjemné. Pritom som si neumývala vlasy, len som sa sprcha za 5 minút. Do sifónu/odtoku zvyknem dávať savo čistič odtokov v tomto prípade, keď cítim zápach. Ale neviem, či by to takto malo byť, podľa mňa skôr nie. Môže byť zle urobený odpad? Alebo čo drevodekor v kúte už po roku smrdí? Neviem, netuším. Koho by som mala zavolať sa na to pozrieť?

kiki68
26. júl 2025

@anonym_autor Podla mna ked uz si to cistila granulatom ten odtok, tak asi zle spraveny odpad. To vie pachnut. Nam pachlo umyvadlo a presne bol zle ten odpad spraveny

stelly652
26. júl 2025

Ahoj no ja mam ten istý problém hlavne keď je tak vlhko vonku a v kúpelní mi začne páchnuť po kanalizácii každý týždeň umyjem záchod,vanu,sprchovací kút,umývadlo a vždy to citit,ale keď pustím všade naraz do odtoku vodu zo sprchy,umývadla,vane,všetko naraz aj zo záchodom tak po čase prestane tam tak páchnuť...skúšala si to tak po púšťať vodu všade aby sa ten odtok prečistil ??....skus možno to prejde my mame zase až dvoj generačný dom tak nám to zato tak cicit

autor
26. júl 2025
@kiki68

@anonym_autor Podla mna ked uz si to cistila granulatom ten odtok, tak asi zle spraveny odpad. To vie pachnut. Nam pachlo umyvadlo a presne bol zle ten odpad spraveny

@kiki68 super, cize co teraz burat polku kupelne aj kut a vsetko nanovo robit?

tundra
26. júl 2025

@anonym_autor
Zavolaj instalatera,kamerou zisti ci je odpad dobre spraveny.Podla mna voda v sifone
alebo v kolienku,ktora ma zabranovat zapachu z potrubia,tam nie je a preto to citis.

kiki68
26. júl 2025
@anonym_autor

@kiki68 super, cize co teraz burat polku kupelne aj kut a vsetko nanovo robit?

@anonym_autor no volat instalatera a nech to pozrie, inak nezistis

aandrea9
26. júl 2025

@anonym_autor mas tam odtokový žľab?

akvi
26. júl 2025

@anonym_autor ak mas zlab, vyber mrezu a pozri, ci mas zapachovu uzaveru. Niektori umelci ju z mne neznameho dovodu nedaju a potom taha smrad z kanalizacie.

barbara9456
28. júl 2025

Ahoj, aj nám sa to stalo. Asi 2 roky dozadu sme dali všetko komplet prerobiť... Všetko bolo OK a potom smrad z odtoku po sprche. Smrad ako ja neviem... Asi žaburina? Žľab čistím každý týžden, nepochopila som z čoho to mohlo byť... Niekde som vyčítala, že treba tam nasypať sódu bikarbónu, jar a ocot. Celé to potom treba zaliať vriacou vodou. Mne to pomohlo, zápach zmizol. Vyskúšaj. 🙂