icon

Prečo sa umývačka zapína sama a nedá vypnúť?

evickuska
13. feb 2025

Ahojte stalo sa to niektorej z Vas? Odtok sme vyriesili a normalne jej sibe, zapina sa sama od seba 🙈🤦‍♀️ a nejde vypnut ani nic. V sekunde ako ju zavriem pusta sa.

stellarstar
13. feb 2025

Tak ju nechaj otvorenú. To čo máš za zn?

evickuska
autor
13. feb 2025

@stellarstar ona sa aj tak zapne q blika startstop, v chybach to nie je, nezobrazuje nic... whirpool...

viestta
13. feb 2025

@evickuska nic ine ti neostane len zavolat servisaka. Alebo kupit novu umyvacku, ked sa servis neoplati

aalt
13. feb 2025

Co znamena pusta sa sama? Nie je prerusena a pokusa sa program dokoncit? Alebo nie je v nejakej chybe? Robi to aj po reset-e?

basska_b
13. feb 2025

Servisák príde zadarmo, ak je to v záruke a dá to dokopy. Nám po roku písal Whirlpool, ze nemá vodu, slabý tlak, pritom to bola doblbnutá elektronika

evickuska
autor
14. feb 2025

@viestta no tomu som volala, hned mi vymenoval co ma bude stat len, ze pride ale objednala som, robi az pondelok

evickuska
autor
14. feb 2025

@aalt ano aj som natvrdo vytiahla aj ked je otvorena zatvorena akoby spusta cerpadlo 😑

evickuska
autor
14. feb 2025

@basska_b nie je uz v zaruke, kupovala som ju koncom jula 2022

aalt
14. feb 2025

@evickuska cerpadlo sa spusta ak je chyba a ochrana proti preteceniu. A vypnutie ani vytiahnutie z elektriky vacsinou neprerusi ani program. Ale ak nic nepise a spusta cerpadlo, tak len ten servis.
Inac pekne, tesne po zaruke.

evickuska
autor
15. feb 2025

@aalt ano to ja mam pocit, ze uz tak vyrabaju nech to dlhsiu zivotnost nema 🙏😁
no ale tu ochranu asi neovplyvnim ak to je aj ono 😑

ekira1
17. feb 2025

@evickuska už neviem ktorá značka, nám sa zapínal jeden program, stále svietil, nedal sa zmeniť, umývačka vypnúť. Keď som pozorne pozerala, na ovládacom paneli ( z vnútra dvierok) bola prasknutá, preliačená taká fólia či čo to bolo. Tlačilo na ten program, akoby si ho zapínala. Trochu som to povyrovnavala a fungovala ďalej.

daniellockam
25. mar 2025

@evickuska aky to bol prosim problem? Nam robi umyvacka whirpool to iste po 8 rokoch uzivania . Sama sa stale zapinala a vypustala vodu. Co Vam povedal servisak?

evickuska
autor
26. mar 2025

@daniellockam prisiel cosi natukal a zobral 70 € a odisiel... podla mna elektricky skrat niecoho, pripadne nakodoval a samozrejme nepovedal nic 🤷‍♀️

aalt
26. mar 2025

@evickuska ani ju nerozoberal? Neviem o tom, aby sa umyvacka "opravila" natukanim ... este tak reset. No zaujimave ... by som ho nepustil prec, kym by nepovedal, co tomu bolo a ako tomu zabranit.

evickuska
autor
26. mar 2025

@aalt reset to nebol, to som na nete nasla a skusala a aj tak jej hrabalo... no nic prave, sama som mala nervy...