Prečo vzbĺkol môj elektrický varič?
Ešte mi to nikto nevysvetlil ako sa to mohlo stať… Vzbĺknutá platnička na klasickom štvorplatňovom starom type variča vzbĺkla plameňom, ktorý vzápätí aj sám zhasol? Máte niekto pre tento jav vysvetlenie?
Pozerala som dokument o Jacksonovi a jeho detstve.
@simca06022011 nevylučujem vidiny, lebo logicky si to vysvetliť neviem. No uznaj, neboli by to príliš dokonalé vidiny?
A k comu bolo dobre napisat ze si pozerala jeho pribeh o detstve? Teraz chces co pocut ze to spravil on? 😃😃😃 ze mas doma ducha ? Alebo si paranoidna popripade sa zacina u teba rozvijat schizofrénia.. len tak nezblkla platna ktora podla teba je studena a vypnuta
ved tak sama to opisujes ako paranormlany jav, tak vidina to uplne splna. prakticky nie je mozne aby tam nieco horelo, co nasledne na platni nevidno, necitit. prakticky keby tam nieco HORELO, plamenom aj ked chvilu tak to tam je vidno... a kedze opisujes, ako prislo ti zle.. no uplne to na to sedi. proste to bolo na teba vela v kombinacii toho, ako intenzivne prezivas kadejake "filmy" a spravy ako zle, satanisticke a co ja viem co. Psychika je kadejaka.
treba to hodit za hlavu a neriesit... proste sa ti to zdalo.
@dadka1997 asi už rozvíjať už 25 rokov 😂potom.
Možno sa mi to zdalo, možno nejaká elektrická závada, možno okultizmus ;) aj keď doteraz som naň neverila, pomaly začínam.
@simca06022011 možno… ale poznám sa a idem vždy prvotne cez rozum, preto som platničku skúšala či je aj horúca či sa mi to nezdalo (bola som príčetná a kriticky som zmýšľala).

@laurita285 možno mám a neviem o nej 🤔. Ty vieš či nemáš?