Prečo zostáva kondenz v umývačke Mora?
Dobrý deň, mám otázku mávate po otvorení myčky vnútry takýto kondenz? Fotky sú fotené na rôznych programoch s rozličným časom otvorenia od ukončenia umývania. Neviem či to mám reklamovať alebo je to normálne. Doslova však musím hneď po umytí letieť pootvoriť dvierka inak je tam všade takýto kondenz a už nedosuší.. Značka Mora
Ďakujem za každý názor 🙂

Mne to moja mycka nerobí - Zn. Sharp
Mala som Whirlpool, teraz Bosch, nikdy sa mi to nestalo.
@mariner10 nechapem co je na tom cudne. Na konci umyvania riadu je tam min 20 min tepla para . A predtym striekalo vsade vodu . Samozrejme ze subtam kvapky. Po umyvani treba orvorit dvere, aj navode je napisane. Ked nechcete sa o to satarat trebalo kupit s automatickym otvaranim.
@alexanderkovacs toto nie je moj problem ale dakujem za odpoved. Vyrobca mi odporucil kontaktovat ich servis, takze asi tak normalne to nie je. Mne je jasne ako funguje umyvacka ale nikto zo znamych nema tolko vody co ja.
pouzivam finish, takyto kondenz nemam. Obcas mam nejake kvapky na hrncoch, ale nie vzdy, asi ak ich zle ulozim. Neviem ako tie kratke programy, najkratsi u mna je cca 2,5 h...

Pouzivas aj lestidlo?