icon

Predali by ste veľkú záhradu za domom?

5. jún 2022

Čisto hypoteticky…. Keby ste mali veľkú záhradu za domom (1600m2) so samostatnou prístupovou cestou. Nerozmýšľate nad predajom ( možno do budúcna), ale máte záujemcu. Predáte/nepredáte?

Strana
z2
misulka22
6. jún 2022

Aj pestujeme ale nic extra pre vlastnu spotrebu.dake ovocne stromy tiez.vybeh pre dceru a bazen.a chovame zvierata.hlavne tu mam sukromie a svaty pokoj.a v pripade nudze by dcera mohla postavit dom na opacnom konci pozemku.dlhy je 150m takze by sme sa vzajomne az tak moc neotravovali 😂

19mmm71
6. jún 2022

Nepredala,užívam si to.

senta_sofia
6. jún 2022

Nepredala, vies tam pustit par zivych kosaciek a mas vystarane.

misulka22
6. jún 2022

Inak co radite ovce ( tie mame tiez) ono to je pekne pokosia,pohnoja.ale ak to niekoho nebavi nech do toho nejde.nestaci ich vyhodit von.potrebujes mat na ne registrovanu farmu ( alebo nemusis ale ak ta daky mily susedko uda tak je tusim pokuta 400€ + musis ovce hned zlikvidovat).takze mozu chodit kontroly.musis poriesit pristresok,napajanie,seno,sol.uz sme riesili hmacku,odretu gebulu,jedna zdrhla k susedovi...na mensom pozemku treba riesit hnoj.niektore vedia fest blacat.takze kupu akehokolvek zvierata prosim zvazte prv ako ho realne kupite.

autor
6. jún 2022

@misulka22 😳😳😳to vážne aj pri 2-3 ovečkách???

simca06022011
6. jún 2022

Mam 4 husi a vykoseny travnik ukazkovo, doslova anglicky (az na par veci, kt nemaju radi) 😁 registrované ovce - na to sa treba spýtať na veterine, sused ma ovce tak ze na jar donesú, na jesen zarezu a neregistrovali. My mame trvalo 2 ovce, kozu a registrovaní sme, nebola to žiadna dráma, jedno tlačivo. Zdravotne ale nie je dobre ked su na jednom mieste. Nádoba na vodu, ohradnik, prístrešok maju z paliet a osb dosiek. Ak mas zahradu oplotenu, nemas problém ale tato rozloha kt mas je pre ne malo. Je ale fakt ze tie husi napr su lepšie 😁 menšie a lahsie sa to riesi.

senta_sofia
6. jún 2022

@simca06022011 my sme mali dlhe roky jednu hus a kosila paradne 😀 som sa vzdy smiala, ze to spasa tak, aby nechybalo. A perfektne likvidovala pupavy

misulka22
6. jún 2022

Áno aj keby mas jednu a mas ju na pol roka na maso musis mat registrovanu farmu a potom registrovat ovce.doteraz sa dalo aj ze si kupila neregistrovane ovce a doregistrovala.uz sa to neda ak ti pridu na to ,ze mas neregistrovanu ovcu ,tak mas pokutu a ovcu musis porazit.na jednu ovcu pocitaj tak 300m².a nie nie je to jedno tlacivo 🤣mam registrovanu farmu

alexka89
6. jún 2022

Moja mama tiež má obrovský pozemok a určite to nepredá lebo nebude mať cudzinu hneď pri dome...teraz ako dospele deti nám to prepustí a môžme sa na Tom pozemku realizovat

bronik89
6. jún 2022

tak pokial tam nevidite nejaku perspektivu ze by ste tu zahradu aj v buducnosti chceli vyuzivat preco nie 🙂

simca06022011
6. jún 2022

@misulka22 mam registrovanu farmu ;) tak nestras zase tolko :D prave sme to robili par tyzdnov dozadu, trvalo mi to tak vseho vsudy aj so zavolanim veteriny a ich navstevou jeden den, doklad mi prisiel do 2 tyzdnov, cisla objednane ... :D vybavene, nic viac nic menej...

misulka22
6. jún 2022

@simca06022011 tak to mas stastie ja ked som registrovala trvalo im to skoro 2 mesiace takze nestrasim.a to len znamky mi nosil potom skoro mesiac.

kulumulu123
6. jún 2022

Pokial ho nepotrebujes ptedat akutne kvoli peniazom tak by som v ziadnom pripade neptedala hlavne ak je k nemu pristupova cesta... Ked ide iba o kosenie tak kup sliepky a nebudes musiet toko kosit alebo automaticku kosacku...

alex49
6. jún 2022

ja by som to prenajala, ale nepredala, ak nepotrebuješ súrne peniaze

melynda
6. jún 2022

Neviem, záleží či potrebujete peniaze na niečo iné a či máte čas sa o takýto veľký pozemok starať. Ono ak je možnosť, tak by som si ho možno aj ponechala, keďže každým dňom bude stúpať na hodnote a potom ani nevieš, čo by s ním nový majiteľ mal v pláne

betulinka1
6. jún 2022

Ja by som predala ak by to bolo za cenu, ktora sa mi paci, kedze su ceny vysoke a záujemcovia su aj kvoli nizkym úrokom v bankách. Co sa ale ku koncu roka moze zmenit. Peniaze by som pouzila na kupu nehnutelnosti, ktoru viem prenajímať a mat z nej prijem.

minutka
6. jún 2022

Poda sa nepredava. Radsej by som ovcu kupila

autor
6. jún 2022

Dakujem krasne za názory, tiež sa prikláňam, že ho ponecháme 👍😘

Strana
z2