Predali by ste veľkú záhradu za domom?
Čisto hypoteticky…. Keby ste mali veľkú záhradu za domom (1600m2) so samostatnou prístupovou cestou. Nerozmýšľate nad predajom ( možno do budúcna), ale máte záujemcu. Predáte/nepredáte?
Nepredala,užívam si to.
Nepredala, vies tam pustit par zivych kosaciek a mas vystarane.
Inak co radite ovce ( tie mame tiez) ono to je pekne pokosia,pohnoja.ale ak to niekoho nebavi nech do toho nejde.nestaci ich vyhodit von.potrebujes mat na ne registrovanu farmu ( alebo nemusis ale ak ta daky mily susedko uda tak je tusim pokuta 400€ + musis ovce hned zlikvidovat).takze mozu chodit kontroly.musis poriesit pristresok,napajanie,seno,sol.uz sme riesili hmacku,odretu gebulu,jedna zdrhla k susedovi...na mensom pozemku treba riesit hnoj.niektore vedia fest blacat.takze kupu akehokolvek zvierata prosim zvazte prv ako ho realne kupite.
@misulka22 😳😳😳to vážne aj pri 2-3 ovečkách???
Mam 4 husi a vykoseny travnik ukazkovo, doslova anglicky (az na par veci, kt nemaju radi) 😁 registrované ovce - na to sa treba spýtať na veterine, sused ma ovce tak ze na jar donesú, na jesen zarezu a neregistrovali. My mame trvalo 2 ovce, kozu a registrovaní sme, nebola to žiadna dráma, jedno tlačivo. Zdravotne ale nie je dobre ked su na jednom mieste. Nádoba na vodu, ohradnik, prístrešok maju z paliet a osb dosiek. Ak mas zahradu oplotenu, nemas problém ale tato rozloha kt mas je pre ne malo. Je ale fakt ze tie husi napr su lepšie 😁 menšie a lahsie sa to riesi.
@simca06022011 my sme mali dlhe roky jednu hus a kosila paradne 😀 som sa vzdy smiala, ze to spasa tak, aby nechybalo. A perfektne likvidovala pupavy
Áno aj keby mas jednu a mas ju na pol roka na maso musis mat registrovanu farmu a potom registrovat ovce.doteraz sa dalo aj ze si kupila neregistrovane ovce a doregistrovala.uz sa to neda ak ti pridu na to ,ze mas neregistrovanu ovcu ,tak mas pokutu a ovcu musis porazit.na jednu ovcu pocitaj tak 300m².a nie nie je to jedno tlacivo 🤣mam registrovanu farmu
Moja mama tiež má obrovský pozemok a určite to nepredá lebo nebude mať cudzinu hneď pri dome...teraz ako dospele deti nám to prepustí a môžme sa na Tom pozemku realizovat
tak pokial tam nevidite nejaku perspektivu ze by ste tu zahradu aj v buducnosti chceli vyuzivat preco nie 🙂
@misulka22 mam registrovanu farmu ;) tak nestras zase tolko :D prave sme to robili par tyzdnov dozadu, trvalo mi to tak vseho vsudy aj so zavolanim veteriny a ich navstevou jeden den, doklad mi prisiel do 2 tyzdnov, cisla objednane ... :D vybavene, nic viac nic menej...
@simca06022011 tak to mas stastie ja ked som registrovala trvalo im to skoro 2 mesiace takze nestrasim.a to len znamky mi nosil potom skoro mesiac.
Pokial ho nepotrebujes ptedat akutne kvoli peniazom tak by som v ziadnom pripade neptedala hlavne ak je k nemu pristupova cesta... Ked ide iba o kosenie tak kup sliepky a nebudes musiet toko kosit alebo automaticku kosacku...
ja by som to prenajala, ale nepredala, ak nepotrebuješ súrne peniaze
Neviem, záleží či potrebujete peniaze na niečo iné a či máte čas sa o takýto veľký pozemok starať. Ono ak je možnosť, tak by som si ho možno aj ponechala, keďže každým dňom bude stúpať na hodnote a potom ani nevieš, čo by s ním nový majiteľ mal v pláne
Ja by som predala ak by to bolo za cenu, ktora sa mi paci, kedze su ceny vysoke a záujemcovia su aj kvoli nizkym úrokom v bankách. Co sa ale ku koncu roka moze zmenit. Peniaze by som pouzila na kupu nehnutelnosti, ktoru viem prenajímať a mat z nej prijem.
Poda sa nepredava. Radsej by som ovcu kupila
Dakujem krasne za názory, tiež sa prikláňam, že ho ponecháme 👍😘

Aj pestujeme ale nic extra pre vlastnu spotrebu.dake ovocne stromy tiez.vybeh pre dceru a bazen.a chovame zvierata.hlavne tu mam sukromie a svaty pokoj.a v pripade nudze by dcera mohla postavit dom na opacnom konci pozemku.dlhy je 150m takze by sme sa vzajomne az tak moc neotravovali 😂