Predstahovanie: Nakupovanie zariadení pre novú domácnosť
Ahoj, je tu niekto kto vedel, že sa bude do roka ( aj menej alebo viac) sťahovať a kupoval si veci dopredu ? Niečo také ako zariadenie kuchyne ako taniere, šálky príbory atd. To iste aj v celej domácnosti. Máte uložený nejaký zoznam ?
@netoppierka Čo ti je vtipne? 🤣 Panovačná som teda neni ale oki.😊 Veď nech sú píšu, mňa tie komentáre absolútne nezaujímajú.
Ahoj, ja som kupovala dopredu keď som bola v situácii, že som sa mala sťahovať zo zdieľaného bytu, kde som bývala počas VŠ so spolubývajúcimi, do nového bytu s priateľom. V tom zdieľanom byte bolo v podstate všetko, v tom novom nemalo byť žiadne kuchynské vybavenie napr, tak som postupne kupovala také veci ako príbory, mixér a podobne, nech tam čosi mame hneď, keď sa nasťahujeme. Kupovala som priebežne, keď som napríklad videla niečo, čo budem potrebovať a bolo to za výhodnú cenu 😁
Pravdaže. Aspoň nejaké základné veci som mala. Taniere, príbore, nože, dosky, uteráky, utierky,šálky, hrnčeky, poháre. Aj rodičia odkladali nejaké veci. Oveľa jednoduchšie bolo že obidvaja sme mali niečo a nešli sme s hoľou riťou😁
ano, kupovala som.. som narocna, neuspokojim sa len tak s hocicim.. takze ja som si vybavu do kuchyne kupovala postupne, a sluzi mi to doteraz - cez 20 rokov a stale je to kvalitne.... A kedze som vedela co chcem - ak to bolo este aj v akcii, tak som si to proste kupila.
Ja som si akurát včera objednala 🫣🤭 príbor a taniere, už mam doma odložené aj nejaké pohare ktoré som si nechavala až do nového..ale viac kupovať nejdem ;)
Áno ako sme kúpili dom ktorý sme išli preravat sme začali postupne kupovať všelijaké drobnosti veci ktoré boli v akcii ....išli sme s jedného platu a naraz kupovať všetko by bolo hrozne..cca mesiac pred sťahovaním sme kúpili aj sedačku mala super cenu dali sme si ju zložiť k svokrovcov kde sme.byvali mali sme tam kúpené aj nové zariadenie spálne .....v deň sťahovania prišlo veľké.auto všetko sa naložilo a bolo nič strašné
Ked som sa ja stahovala tak najskor som si nastahovala a ulozila veci a potom som si napisala zoznam co dokupit vratane potravin a drogerie.Ak by som to dopredu kupovala bola by som dobre blba,keby som tie veci nakupila,doma vylozila a potom ich znovu stahovala do ineho. Sak je to dvojita robota a zbytocna.Takto som si to trosku zlahcila a mala aj prehlad co chyba a co nie
Nie nekupovali. Vyhadzovali a triedili co sa dalo. Lebo síce ked je kde to zlozit, stale treba to zabalit, oznacit,nech vies v ktorej krabici to je a nasledne preniest na nove miesto. Potom rozbalit, obalu sa zbavit. A ked si uz v novom, zrazu mas same kopy krabic, obalov z tych veci a aj tak sakra nevies najst kde si tu škrabku dala, lebo ved kde inde by si ju zabalila nez k nozom 🙈😂
A este mas malo casu, lebo nevies kde mas hento oblecenie a tamto. Potom vies, ze chces mat tieto veci na tomto mieste, ale ked vybalujes, tak si spomenies este na tamto a to sa tam nezmesti a teda vlastne mas vsetko vsade, lebo ides zase od znova a stale nemas tu skrabku !! 😂
Rob si online zoznamy v internetovych obchodoch, do 2-3 dni mas vsetko doma
No áno. Nakupovala som, lebo som vedela, že keď sa budeme sťahovať, budem potrebovať z niečoho a niečím jesť. Takže hneď som si v prvý deň zobrala taniere, poháre, príbor, uterák na ruky, mydlo a wc papier. Kávu,čaj, cukor a minerálky som kúpila v najbližšom obchode. Prvý deň upratovanie a potom už sťahovanie.

Sorry autorka. Prestaň byť panovačna. Založiš tému. Tak rataj s tým že tu budú aj také odpovede ktoré nechceš. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Urob zoznam. Polovicu si kúp teraz a polovicu keď už budeš prestahovana