icon

Predstahovanie: Nakupovanie zariadení pre novú domácnosť

22. jún 2024

Ahoj, je tu niekto kto vedel, že sa bude do roka ( aj menej alebo viac) sťahovať a kupoval si veci dopredu ? Niečo také ako zariadenie kuchyne ako taniere, šálky príbory atd. To iste aj v celej domácnosti. Máte uložený nejaký zoznam ?

Strana
z2
netoppierka
23. jún 2024

Sorry autorka. Prestaň byť panovačna. Založiš tému. Tak rataj s tým že tu budú aj také odpovede ktoré nechceš. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Urob zoznam. Polovicu si kúp teraz a polovicu keď už budeš prestahovana

autor
23. jún 2024

@netoppierka Čo ti je vtipne? 🤣 Panovačná som teda neni ale oki.😊 Veď nech sú píšu, mňa tie komentáre absolútne nezaujímajú.

meringe70
23. jún 2024

Ahoj, ja som kupovala dopredu keď som bola v situácii, že som sa mala sťahovať zo zdieľaného bytu, kde som bývala počas VŠ so spolubývajúcimi, do nového bytu s priateľom. V tom zdieľanom byte bolo v podstate všetko, v tom novom nemalo byť žiadne kuchynské vybavenie napr, tak som postupne kupovala také veci ako príbory, mixér a podobne, nech tam čosi mame hneď, keď sa nasťahujeme. Kupovala som priebežne, keď som napríklad videla niečo, čo budem potrebovať a bolo to za výhodnú cenu 😁

sisska96
23. jún 2024

Pravdaže. Aspoň nejaké základné veci som mala. Taniere, príbore, nože, dosky, uteráky, utierky,šálky, hrnčeky, poháre. Aj rodičia odkladali nejaké veci. Oveľa jednoduchšie bolo že obidvaja sme mali niečo a nešli sme s hoľou riťou😁

kaktusik007
23. jún 2024

ano, kupovala som.. som narocna, neuspokojim sa len tak s hocicim.. takze ja som si vybavu do kuchyne kupovala postupne, a sluzi mi to doteraz - cez 20 rokov a stale je to kvalitne.... A kedze som vedela co chcem - ak to bolo este aj v akcii, tak som si to proste kupila.

dagas
23. jún 2024

Ja som si akurát včera objednala 🫣🤭 príbor a taniere, už mam doma odložené aj nejaké pohare ktoré som si nechavala až do nového..ale viac kupovať nejdem ;)

bucko555
23. jún 2024

Áno ako sme kúpili dom ktorý sme išli preravat sme začali postupne kupovať všelijaké drobnosti veci ktoré boli v akcii ....išli sme s jedného platu a naraz kupovať všetko by bolo hrozne..cca mesiac pred sťahovaním sme kúpili aj sedačku mala super cenu dali sme si ju zložiť k svokrovcov kde sme.byvali mali sme tam kúpené aj nové zariadenie spálne .....v deň sťahovania prišlo veľké.auto všetko sa naložilo a bolo nič strašné

madielilly
23. jún 2024

Ked som sa ja stahovala tak najskor som si nastahovala a ulozila veci a potom som si napisala zoznam co dokupit vratane potravin a drogerie.Ak by som to dopredu kupovala bola by som dobre blba,keby som tie veci nakupila,doma vylozila a potom ich znovu stahovala do ineho. Sak je to dvojita robota a zbytocna.Takto som si to trosku zlahcila a mala aj prehlad co chyba a co nie

pralinka86
23. jún 2024

Nie nekupovali. Vyhadzovali a triedili co sa dalo. Lebo síce ked je kde to zlozit, stale treba to zabalit, oznacit,nech vies v ktorej krabici to je a nasledne preniest na nove miesto. Potom rozbalit, obalu sa zbavit. A ked si uz v novom, zrazu mas same kopy krabic, obalov z tych veci a aj tak sakra nevies najst kde si tu škrabku dala, lebo ved kde inde by si ju zabalila nez k nozom 🙈😂
A este mas malo casu, lebo nevies kde mas hento oblecenie a tamto. Potom vies, ze chces mat tieto veci na tomto mieste, ale ked vybalujes, tak si spomenies este na tamto a to sa tam nezmesti a teda vlastne mas vsetko vsade, lebo ides zase od znova a stale nemas tu skrabku !! 😂
Rob si online zoznamy v internetovych obchodoch, do 2-3 dni mas vsetko doma

mojenko23
26. jún 2024

No áno. Nakupovala som, lebo som vedela, že keď sa budeme sťahovať, budem potrebovať z niečoho a niečím jesť. Takže hneď som si v prvý deň zobrala taniere, poháre, príbor, uterák na ruky, mydlo a wc papier. Kávu,čaj, cukor a minerálky som kúpila v najbližšom obchode. Prvý deň upratovanie a potom už sťahovanie.

Strana
z2