Prerábanie malej kúpeľne
Prosím vás prerabka malej kúpeľne v 2izb byte koľko trvá tak aby sa dalo existovať. Stačí ten týždeň na to že to bude nahodené všetko obložené ? Či záleží ako budú majstri robiť. Naozaj malá kúpeľňa
@personality no paráda tak už len dufať😁
S tyzdnom by som vnutorne nepocital (bez ohladu na odhady majstrov). Tieto veci su spravidla narocnejsie, ako sa na prvy pohlad zdaju (vzdy sa nieco vybarani). A nahanat to (nenechat vyschnut niektore vrstvy) nie je rozumne. Praca sa da urobit dobre, ale spravidla nie dobre a rychlo. Potom sa ludia cuduju, preco im praskaju omietky, niekedy aj obklad ci dlazba a pod.
Radsej sa na min. 2 tyzdne zariadte tak, aby ste sa bez svojej kupelne zaobisli.
Nasa kupelna sa robila 2 tyzdne, ale boli tam prestoje, lebo sa nevedeli zohnat zarubne. Sused naproti zacal v pondelok rano, v piatok sa uz sprchoval
Mňa sa robotníci pýtali či tam budem počas prerábky bývať alebo nie - podľa toho prispôsobujú prácu a či ti nechajú k dispozícií na noc WC a sprchu alebo si s tým nemusia robiť starosti...a záleží či robia aj víkendy. Moja malá kúpelňa trvala 3 týždne bez víkendov.
Keďže sa bude prášit neexistuje aby sme tu bývali 🙈
Ja som tiež šla preč. Veci som poprikrývala igelitmi ako sa dalo a aj tak bol prach všade
U svokry mali za tyzden hotovo, tam vsetko islo nove.
Týždeň je minimum.
My sme všetko robili sami, za týždeň sa dalo, vyslovene bez wc sme boli iba dva dni, to som prečkala s deťmi u našich.

Týždeň až 10 dní. Alebo keď sa vyskytnú komplikácie, ze niečo vám bude chýbať a budete musieť dokúpiť tak aj dlhšie.