Prerábka kúpeľne
Kupili sme starsi dom.vsetko v povodnom stave a pomaly si prerabame.teraz po novom riesim kupelnu.je oddelena od zachodu ale mala.chceli sme ju spojit so zachodom a bola by super. Problem je ze v stene ktora sa ma burat su vedenia vody,kanalizacie,elektriny na vyssie poschodie.prerabanim by a to dalo prehodit inak ale financne by sa to velmi navysilo.teraz je zla doba vsetko islo 3x hore ved to kazdy vie,tak zle sa preraba.penazi nieje nikdy na zvys a tak rozmyslam ci ju prerobime len tak aka je alebo mame radsej pockat dosetrit a urobit tak ako sme chceli povodne.zvacsit spojit so zachodom.chcela som sprchovy kut ale do tejto povodnej sa nevojde kvoli umiesteniu okna dverí,vojde sa iba vana ako je teraz.spojeny zachod nevadi pretoze mame dalsi samostatne stojaci.
@zuza.m ja by som posunula dvere urcite viac ku kominu, to bez debaty a asi dala dve umyvadla vpravo a na stenu oproti dala drziaky na uteraky a zupany, na kominovej stene ich krajsie ten kaslik "zakryje", nebude to to prve co uvidis pri vstupe.
Ale zas aj nalavo vie byt umyvadlo fajn a nemusis posuvat dvere, len dve uz by boli asi natesno, no podla toho aky je siroky komin. Bude to isto pekne.
Spravte si vanu a kupte si na nu sklo. Ked budete chciet sprchu postavis sa do vane a jed vanu mas vanu. My mame oddelene, ale uprimne radsej by som mala spolu. Mam dve deti ktore za mnou chodia este aj na wc, teda cca 1mx1m a to tam vikam, je tam so mnou dcerka 23m a chlapec 11m..hruza 😀 ked malu utieram, musim ju prenasat do kupelne.. Zhlafiska financii urcite nechajte oddelene.

@zuza.m tak ked mas dalsiu kupelnu kde bude vana aj pracovna a do tej hornej chces len umyvadlo a sprchu tak ozaj nemas co riesit, to zmestis aj keby si nechcela. Mozno by stalo za zvazenie dat na pravu stenu aj dve umyvadla vedla seba ked v tej kupelni ani pracka nemusi byt. Ked ostane lava stena prazdna okrem komina tak to bude stale posobit priestranne podla mna. Drzim palce.