Presunutie WC na inú stranu stupačiek v byte
Na uvod- nerozumiem sa do toho (nezhejtujte ma). V byte sú stupacky umiestnené za wckom. Dá sa wcko prehodiť na druhu stranu tých stupaciek? Je možné to takto zrealizovať? Teda prehodiť wc do inej miestnosti. Neviem ako to inou formou vysvetlit.
Ďakujem
Dá sa to, ale musíš správne napojiť odpad z WC - aby ti z vecka odtekal kal. Treba ho správne vyspádovať.
Ano da sa, ale svojpomocne to nerobte.
Svojpomocne vôbec… informujem sa dopredu, aby som nebola za divnú 😀
Dakujem vam
Este ma napadlo, ze to nemusi byt len o odpade, aj ked ten byva najdolezitejsi. My sme v sachte mali aj kominy na odsavanie zvlast wc/kupelne a zvlast digestor, takze napr ak chces ventilator z wc, je dobre premysliet aj to.
No a potom ako budeš riešiť problémy s upchatými rúrami? Ludia by radi vsetko premiestňovali a robili si problémy, predstav sme že ti hovno ostane v strede miestnosti a budeš každú chvíľu volať odborníka na krtkovanie hovien.
Najlepsie bude ked to pride nejaky majster pozriet, lebo moze to byt komplikovane ked je sachta mala a nebude priestor ako sa dostat s odpadom od wc a napojit na odpadovu ruru…
@katulienkax ty hovoris uplne o inom… ona nechce dat wc na druhy koniec bytu
@katulienkax
@vanilkovazmrzka presne takto som to myslela. Len prehodiť wc z druhej strany
@aalt dakujem

Ano, len musis potom odpad z wc dotiahnut k tej "stupacke". Idealne "dole kopcom", aby tam tiekol samospadom.