icon

Problém s novou práčkou

8. sep 2025

Ahojte. Mama si kúpila novú práčku. Dala 15 minútový program, ale po chvíli sa rozsvieti kontrolka prívodu vody a práčku stopne. Privod vody je pustený, ale neviem prečo svieti kontrolka a práčka sa stopne. Voda ide na 100%.
Vie niekto poradiť?
Ďakujem.

autor
8. sep 2025
autor
8. sep 2025
bubuzu
8. sep 2025

Nie je zablokovaný bubon proti pohybu? Niekedy sa do bubna dáva taká vec, aby sa pri prevoze netočil.

gribka1
8. sep 2025

Takže dáš 15 minútový program, stlačíš play a hneď zasvieti prívod vody?

madeincssr
8. sep 2025
@bubuzu

Nie je zablokovaný bubon proti pohybu? Niekedy sa do bubna dáva taká vec, aby sa pri prevoze netočil.

@bubuzu ...niekedy byvaju zozadu aj take aretacne plastove ci kovove skrutky, ktore su na to, aby pri prevoze pruzinove zavesy bubna neboli ucinne a cely bubon sa pri otrasoch "nehojdal/nemlatil". Ale na to spravidla upozornuje nejaky papier s nakresom prilepeny/prilozeny k pracke/manualom k nej.

autor
8. sep 2025

Mama si kúpila práčku bez toho, aby sa so mnou poradila. Bez displeja. A ja mám veštiť. Nervy mám nenormálne. Nakoniec sme na to prišli. Voda nebola pustena naplno, lebo halabala točila s kohútikom dodatočne. A prečo perie už hodinu 15 minútový program? Lebo mama pretočila program. A ja mám také nervy, že som si to nevšimla.
Tak ďakujem za rady. A prepacte 🫣

gribka1
8. sep 2025
@anonym_autor

Mama si kúpila práčku bez toho, aby sa so mnou poradila. Bez displeja. A ja mám veštiť. Nervy mám nenormálne. Nakoniec sme na to prišli. Voda nebola pustena naplno, lebo halabala točila s kohútikom dodatočne. A prečo perie už hodinu 15 minútový program? Lebo mama pretočila program. A ja mám také nervy, že som si to nevšimla.
Tak ďakujem za rady. A prepacte 🫣

@anonym_autor To je tak s mamkami, mám svoje skúsenosti 😂😂.

mortisa71
8. sep 2025
@madeincssr

@bubuzu ...niekedy byvaju zozadu aj take aretacne plastove ci kovove skrutky, ktore su na to, aby pri prevoze pruzinove zavesy bubna neboli ucinne a cely bubon sa pri otrasoch "nehojdal/nemlatil". Ale na to spravidla upozornuje nejaky papier s nakresom prilepeny/prilozeny k pracke/manualom k nej.

@madeincssr to s tým nemá nic spolocne