icon

Problémy s ladením programov na Samsung UHD televízore

17. okt 2025

Dobrý večer, vedel by mi niekto pomôcť s týmto? Nech robím čo robím tak mi nejde naladiť programy.

Ako poskytovateľa TV služieb mám Telekom (Magio Go) ale po zadaní mi tam ukazuje len Telekom Rakúsko, Nemecko, Srbsko atď. Takisto ani manuálne nastavenie programov nejde. Skúšala som aj kód z set top box ale ani to nepomáha.

Ide o televízor Samsung crystal U800f UHD

Ďakujem

Problémy s ladením programov na Samsung UHD televízore
aalt
17. okt 2025

Nemam ale skusim ... Set top box asi nemas. V TV aplikaciu pre Magio mas? To je obrazovka z nej?
Musis na TV mat nainstalovanu Magio TV a do tej sa prihlasis udajmi, co Ti poslali.

autor
17. okt 2025
@aalt

Nemam ale skusim ... Set top box asi nemas. V TV aplikaciu pre Magio mas? To je obrazovka z nej?
Musis na TV mat nainstalovanu Magio TV a do tej sa prihlasis udajmi, co Ti poslali.

@aalt Aplikácia tam je ale prihlásenie nejde, set top box mám.

autor
17. okt 2025
@aalt

@aalt Takýto je box

aalt
17. okt 2025

Ale mas Magio set-top box? Od telekomu? Ten ti poslali teraz k sluzbe?
Bud ides cez MagioTV a tam instalujem aplikaciu na TV a prihlasujes sa do nej.
Alebo mas ich settop-box, ten len musis spravne zapojit do routra a cez HDMI kabel pripojis do TV. K boxu mas ovladac - programy prepinas na nom. Na TV musis akurat prepnut vstup (Source - zvycajne stvorcove tlacidlo na TV ovladaci a tam vyberies prislusny HDMI vstp).
V oboch pripadoch musis mat pripojenie na internet. V prvom musis mat pripojeny na internet TV, v druhom ten settop box.

aalt
17. okt 2025

Ja uz Magio nemam, ale Magio Go bolo iba na prenosne zariadenia mobily/tablety. Na TV nefungovalo - skusal som, napisalo, ze pre TV to neplati 😀

autor
17. okt 2025
@aalt

Ja uz Magio nemam, ale Magio Go bolo iba na prenosne zariadenia mobily/tablety. Na TV nefungovalo - skusal som, napisalo, ze pre TV to neplati 😀

@aalt ďakujem už je to nastavené 😊