icon

Puella - parfumovaný olej na pranie

19. mar 2022

Pouziva niekto parfumovany olej na pranie PUELLA?
Kupila som si ho a na etikete je okrem ineho napisane varovanie, ze drazdi pokozku, moze vyvolat alergicku reakciu, sposobuje vazne podrazdenie oci (bla, bla klasika ako pri kazdej chemikalii) ale dalej pokracovanie, ze: PODOZRENIE, ze sposobuje POSKODENIE PLODNOSTI ALEBO PLODU V TELE MATKY.
To ako, ked ho niekto omylom pozije vnutorne, ci???

Strana
z2
katarinajana
22. dec 2023

Nepouzivam. Ja som kupovala z Freshky, bio drogeria v BA na kriznej boli, uz nie su ale budu mat online obchod, su aj na fb, tak tie mi vyhovovali, su bio. Inac ja som skor toho nazoru ze radsej nastriekat veci oblubenym parfemom ako nejake agresivne oleje, predsa ide o styk s pokozkou.

puella_vone
Odpoveď bola odstránená
lejko1991
24. apr 2024

Vonavy domov 😐

1234lubka
1. aug 2024

@lejko1991 Ved je to parfumovany koncentrovany olej tak co cakate? Je to rovnaky vonavy olej ako sa pridava do vonnych sviecok a podobne. Na jednu pracku v ktorej mate v bubne ja neviem 15l vody ide 5ml...skuste si to takto rozrobit a potom kvapnut na styrodur ci to daco vyzerie...a viete co? Nevyzerie.

lejko1991
25. aug 2024

@1234lubka ejha aka mudrost super 🤣

lejko1991
25. aug 2024

@lejko1991 ide oto ze poznam x ludi co to kvapkaju priamo na oblecenie kde sa im to dotkne pokozky tak prejde telom bordeli dost pradlo sa ako tak vyperie pripadne este pridavaju do susicky tiez bohvie co to nieje 😁

milosss7
2. okt 2024

Nam sa zacali trhat po viac praniach aj obliecky bavlnene ktore mali asi 2-3 roky uplne preslabene...

Strana
z2