Recenzia na tlačiareň Epson Ecotank L3210: Spoľahlivosť a výdrž farby
EPSON ECOTANK L3210
Stačí mi na doma e použitie pre deti a úradné koumenty? Vydrží farba?
@gypsomilka konkrétne túto L3210
Mozno 3250 teraz som neni 100% ista cislom,ale tam daky velky rozdiel neni medzi nimi.
ja mám L3111,a nasratá som,hneď po prvom zapnutí sa pokazila,pár papierov som vytlačila a farba mizne ako divá.Dlhšie som ju nepoužívala a už netlačí vôbec.
@autorka tu by sa mali admini zamyslieť, či je zrovna tento NN príspevok na mieste, pretože akosi nepoberám, že sa niekto hanbí za svoju tlačiareň...@admin. A ako dovetok si dovolím upozorniť na stránku, ktorá ti napovie asi viac než toto fórum https://multifunkcne-zariadenia.heureka.sk/epso... zač.
@tiezjedna také recenzie už mám naštudované ale objavila som veľa práve takých recenzií ako píše pani nad vami. Keďže nejde o lacnú záležitosť, rada by som predišla sklamaniu. Túto značku vôbec nepoznám.
Zrovna dnes som na ňu nadavala. Mame ju doma asi polroka q tuším viac problémov ako predtým so starou kraksnou, ktorú sme mali 10r.
Netlačí mi červenú farbu,pritom je plná. Niekedy čakám a čakám kým niečo vytlačí. Niekedy trvá kým niečo skopirujem. Za mňa už nikdy viac. Odporučil nám ju švagor, ale teda za mna velke nie.
@lilyianka ďakujem krásne. Mám dosť problémov s deťmi a naozaj nemám čas riešiť nejakú tlačiareň za ktorú vyhodim majland.
@gypsomilka prosím ťa nemáš problém s tlačením dokumentov vo formáte word a PDF?
@lilyianka tiež zvažujem že ju vrátim :(
A čo sa stalo? Nakoniec si ju kúpila?
Nám začala ísť normálne, urobili sme nejaký reset ci co 🤷♀️
@rozculena ani mne netlačí nič okrem jpg formátu obrázkov. Word plná čiara …to mi píše že mám konvertovať do PDF a následne nevytlaci ani PDF tiež len plnú čiaru. Zvažujem kúpiť ešte kábel či to nepôjde lepšie a tak reklamovať. Vživote som nemala také problémy so žiadnou tlačiarňou. Nakoľko mi tlačiareň súrne treba, budem si nútená dokúpiť ďalšiu tlačiareň ak túto nenaštartujem, kúpim si obyč hp.

My mame uz viac ako dva roky a este sme ani farbu nedolievali. A to uz kopec fotiek natlacila