icon

Prečo Epson Ecotank netlačí Word a PDF dokumenty?

7. mar 2025

Prečo mi netlačí word ani PDF dokumenty tlačiareň Epson ecotank?

tina1549
•
7. mar 2025

a niečo iné tlačí?

autor
•
7. mar 2025

@tina1549 vytlačilo čierny prúžok namiesto jednej vety čo som potrebovala vytlačiť. Ide o novú nezabehnutú tlačiareň 🤦‍♀️

tina1549
•
7. mar 2025

treba skúsiť vycistiť tlačovú hlavu, alebo preinštalovať driver

autor
•
7. mar 2025

@tina1549 robí tak či dostane pokyn cez wifi od mobilu alebo od MacBooku. Novú tlačiareň mám prečisťovať? Píše že mám zmeniť formát z wordu do PDF a keď tak spravím, stále tlači prúžok.

tina1549
•
7. mar 2025

nie čistiť ručne, ale mala by tam byť možnosť vyčistiť tlačovú hlavu alebo skúsiť test tlačiarne možno sa musí rozbehnúť môže tam byť niečo zaseknuté

chvostik1
•
7. mar 2025

Ak máte cisto novu prave nainštalovanu tlačiareň, tak vám tlačiareň po zapnutí a nainštalovani appky do tel alebo programu do PC vytlačí testovací dokument.

Máme Epson Ecotank a tlačí úplne všetko.

autor
•
7. mar 2025

@chvostik1 testovací dokument bol ok. Všetky farby všetko prebehlo v poriadku v rámci testovania.

autor
•
7. mar 2025

@tina1549 keď som daný text odfotila a dala tlačiť ako fotku, vytlačilo ok. Aj iné obrázky, ktoré som tlačila deťom na vymaľovanie (3 kusy) vytlačila ok až na pol jedného obrázku, ktorý som tlačila sko prvý a vytlačilo len pol obrázku vcielky Máji.

chvostik1
•
7. mar 2025

Skúšali ste, zapnúť a vypnúť tlačiareň a skúsiť tlačiť ešte raz?

Máte nainštalované správne ovládače?

autor
•
7. mar 2025

@chvostik1 ponúklo mi inštaláciu pre L3200 alebo nejakú takú radu a ja mám L3276