icon

Recenzia na tlačiareň Epson Ecotank L3210: Spoľahlivosť a výdrž farby

3. feb 2025

EPSON ECOTANK L3210

Stačí mi na doma e použitie pre deti a úradné koumenty? Vydrží farba?

gypsomilka
3. feb 2025

My mame uz viac ako dva roky a este sme ani farbu nedolievali. A to uz kopec fotiek natlacila

autor
3. feb 2025

@gypsomilka konkrétne túto L3210

gypsomilka
3. feb 2025

Mozno 3250 teraz som neni 100% ista cislom,ale tam daky velky rozdiel neni medzi nimi.

rozculena
3. feb 2025

ja mám L3111,a nasratá som,hneď po prvom zapnutí sa pokazila,pár papierov som vytlačila a farba mizne ako divá.Dlhšie som ju nepoužívala a už netlačí vôbec.

tiezjedna
3. feb 2025

@autorka tu by sa mali admini zamyslieť, či je zrovna tento NN príspevok na mieste, pretože akosi nepoberám, že sa niekto hanbí za svoju tlačiareň...@admin. A ako dovetok si dovolím upozorniť na stránku, ktorá ti napovie asi viac než toto fórum https://multifunkcne-zariadenia.heureka.sk/epso... zač.

autor
3. feb 2025

@tiezjedna také recenzie už mám naštudované ale objavila som veľa práve takých recenzií ako píše pani nad vami. Keďže nejde o lacnú záležitosť, rada by som predišla sklamaniu. Túto značku vôbec nepoznám.

lilyianka
3. feb 2025

Zrovna dnes som na ňu nadavala. Mame ju doma asi polroka q tuším viac problémov ako predtým so starou kraksnou, ktorú sme mali 10r.
Netlačí mi červenú farbu,pritom je plná. Niekedy čakám a čakám kým niečo vytlačí. Niekedy trvá kým niečo skopirujem. Za mňa už nikdy viac. Odporučil nám ju švagor, ale teda za mna velke nie.

autor
3. feb 2025

@lilyianka ďakujem krásne. Mám dosť problémov s deťmi a naozaj nemám čas riešiť nejakú tlačiareň za ktorú vyhodim majland.

autor
7. mar 2025

@gypsomilka prosím ťa nemáš problém s tlačením dokumentov vo formáte word a PDF?

autor
7. mar 2025

@lilyianka tiež zvažujem že ju vrátim :(

lilyianka
7. mar 2025

A čo sa stalo? Nakoniec si ju kúpila?
Nám začala ísť normálne, urobili sme nejaký reset ci co 🤷‍♀️

rozculena
7. mar 2025

@lilyianka ako sa to robí?

lilyianka
7. mar 2025

@rozculena vieš čo u nás to robil muž. Vraj ho v podstate ten program na tlačiareň akoby navigoval. Ale tam sú akoby 2 resety. Prvý nepomohol a musel prísť až švagor,keďže nám to nešlo q preklikat sa na to druhé. Lenže otázne je aký máš problém ty?

rozculena
7. mar 2025

@lilyianka nechce tlačiť,napriek tomu,že som podla návodu vyčistila hlavy........

lilyianka
7. mar 2025

@rozculena aha. No nám zase netlačila farby 🤷‍♀️ napriek tomu,že nádržky boli plné.

rozculena
7. mar 2025

@lilyianka mne netlačí vôbec,ale kontrolnú stránku vytlačí

autor
7. mar 2025

@rozculena ani mne netlačí nič okrem jpg formátu obrázkov. Word plná čiara …to mi píše že mám konvertovať do PDF a následne nevytlaci ani PDF tiež len plnú čiaru. Zvažujem kúpiť ešte kábel či to nepôjde lepšie a tak reklamovať. Vživote som nemala také problémy so žiadnou tlačiarňou. Nakoľko mi tlačiareň súrne treba, budem si nútená dokúpiť ďalšiu tlačiareň ak túto nenaštartujem, kúpim si obyč hp.