icon

Recenzie na najlepsinabytok.sk

stanislava195
16. jan 2022

Môžem poprosiť recenziu na internetový obchod : najlepsinabutok.sk
Veľmi pekne ďakujem

lenka2813
16. jan 2022

@stanislava195 neviem, my sme od nich objednavali calunenu postel...ako tovar okej, len nepacilo sa mi ich jednanie so zakaznikom....na stranke pri objednavke mali dodanie 3-4 tyzdne..a postel prisla asi po 10tich 😃 z ich strany ziadne informovanie o meskani ani nic...furt len ja som ich musela urgovat, stale mali na vsetko vyhovorky...klamali,ze pride o tyzden a potom ani obraz ani zvuk..a takto to robili dokola...ostala som uz znechutena z toho vsetkeho...😃😃😃

byliliann
26. máj 2022

@stanislava195 my sme od nich kupovali sedačku aj posteľ a musím povedať, že komunikácia ako aj služby boli veľmi dobré. Nábytok nám vyniesli zdarma a čakali sme 3 týždne. Takže veľká spokojnosť 👍

zojanka
9. okt 2023

@lenka2813
@byliliann
@stanislava195
Ahojte. Prosím, ako ste aj po čase spokojné s nábytkom ? 🙂 Chceme odtiaľto objednať posteľ, len ma trošku mrzí že sa nedá ísť pozrieť na predajňu 🙂 ďakujem vám

lenka2813
9. okt 2023

@zojanka my sme s postelou spokojni. 🙂 zatial ziaden problem 😄

iv007
9. okt 2023

Tiez mam postel druhy rok, je pekna stylova, spi sa super a zatial sa nevylezala. Termin dodrzali, 2 chalani ju vyniesli na 2.poschodie zadarmo,len to trebalo nahlasit dopredu.

ernest60
20. mar 2025

Ahojte, chcem reagovať na najlepší nábytok. Pri vybavovaní a objednávke veľmi milá pani, vedela poradiť so všetkým. Potom, keď mi prišla sedačka začali problémy. Nedodali nožičky a poškodený poťah opierky. Mesiac som čakal na nožičky, lebo prvé ktoré mi poslali smozrejme niekto neskontroloval. Boli s inej sedačky . Čakal som ďalšiu dodávku, ktorú mi museli objednať. Prišli, poskladal som sedačku a potom mi zahlásili, že môžu mi vymeniť poškodenú opierke ale musia zobrať celý bok sedačky. Tragedia. To už som nemal nervy ďalší mesiac čakať tak som to vzdal. Neprofesionalita, amaterizmus. To ospravedlnenie , že je nám to ľúto, keď si zaplatite nemalé peniaze za sedačku a ešte po mesiaci nemáte nič vyriešené si môžu ....