icon

Recenzie teplovzdušných fritéz

kirsten_45
17. mar 2025

Ahojte poraďte prosím aké máte teplovzdušné fritézy a ako ste s nimi spokojné? Premýšľam už dlhšie nad kúpou. Čo všetko v nich varíte? Oplatí sa to mať? Vďaka

tundra
Autor odpoveď zmazal
vikusjk
17. mar 2025

@kirsten_45 min.rok som si kupila Cosori a som celkom spoko. Ak sa nevies rozhodnut, odporucam ti pridat sa do skupiny na fb, su aj zahranicne, ale je aj cz/sk a tam sa vela radi o funkciach, znackach atd, co by ti mohlo pomoct s vyberom. Tiez tam najdes tipy na rozne jedla a recepty

koniarova
17. mar 2025

Mám Tefal. Tú veľkú.

jablkovastrudla
17. mar 2025

Mam Ninja a peciem tam malemu nugety, rybie prsty, davam zapiect toast, peciem tam zemiaky a syr. Je to ako mala truba, nemusim cakat dlho kym sa rozohreje rura. Ja som spokojna.

oceanahory
17. mar 2025

@kirsten_45 Tato tema sa tu opakuje hadam kazdy tyzden, skus pozriet cez lupu:

babushkaem
17. mar 2025

Ja ja tiez cosori a som velmi spokojná. Aj pečivo tam dam nech je čerstvé, inak robím ryby, pečene kuracie, zemiaky, fasirky, barsco

simsalabim
17. mar 2025

Tefal easy fry and gril

ladybarbora
17. mar 2025

Mame Nutribullet - super pomocka na chudnutie, peciete bez kvapky oleja (pripadne olej v spreji z Gymbeam). Moj oblubeny recept - kuracie kridielka s medovou omackou a k tomu salat bez zalievky bez nicoho.

10majka10
18. apr 2025

@vikusjk
Ako sa volá tá skupina na fb prosím ťa? Tiež zvažujem kúpu, len sa neviem rozhodnúť, či áno či nie. Ďakujem