Reklamovať nový televízor s vadou?
Kúpil som.novu telku a nanej toto.Vadilo by vám to? Mam ju reklamovať?

Reklamuj, za tie prachy mas dostat TV s bezchybnym obrazom.
@vesimelonimarsista obraz je ôk.tu sa jedna o tie poskrabane plasty od výrobcu..prosím pozrite sa ešte raz na tu foto
@david3311 Ved skus, za tie roky sa hadam nieco v obchodoch na Slovensku zmenilo a uznaju ti reklamaciu.
Hlavný je obraz . Či je doskrabani...atď.. ved televízor je koli obrazu....toto riešiť iba z nudy...jedine že je daaky výstavní...
Mne priniesli pracku, a predny Panel na jednej strane „otvoreny „na 2mm. Neda sa ani naspät zatlacit.
Volala som im , oni ze je to len kozmeticka chybicka, vratili mi 70e🤭 tak ked tak skus poziadat o zlavu🤷🏼♀️
Nevidím žiadnu chybu, myslíš ten pixel?
@david3311 podľa mňa je to kazovy kus. Šla by som ju reklamovať. Nie je to o tom ci mi to vadí alebo nie ale aby sa to nerozliezlo po celej obrazovke
@niekto2hy no podľa mňa ju v obchode pustenu nevidel... ci to mal otvoriť krabicu a vyskúšať ju tam?😂
@januska12323 poskrabane plasty
@david3311 Jeden myslel....
@kikusenka1 Si dalsia co mysli na obrazovku 😀
@david3311 tak to fakt na fotke nevidno, keď tebe vadí reklamuj
@david3311 Asi takto.... Nárok na reklamáciu samozrejme máš. Výrobok nie je 100%, aj keď ide len o škrabance. Otázka znie, nakoľko vieš dokázať predajcovi, že škrabance si pri manipulácii nevyrobil Ty. Ak je to nedokázateľné a je to len Tvoje tvrdenie, je to na predajcovi, ako sa k tomu postaví. V najlepšom prípade Ti nejakú časť peňazí vráti, poprípade dá zľavový kupón na ďalší nákup. Ak ste televízor neskúšali na predajni a vzal si ho zabalený a zapäčatený rovno domov. Ťažko mu dokážeš, že si to nebol Ty. Ak Tí to prišli montovať z nejakej firmy, špedičnej spoločnosti, mali by byť poistený, ale.... V každom prípade, ide o to, že to musíš oznámiť čo najskôr. Neviem Ti povedať ako to dopadne, ale rozhodne čakaj, že si každý bude chcieť "umyť ruky" a nebude mať chuť riešiť nejakú výmenu, alebo nedajbože storno nákupu. Takže skús to, ak máš pocit, že to má zmysel, ale zázraky nečakaj. Držím palce....
@deejay3004 hotovo,mam nový kus
Jednoznačne reklamovať, platíte predsa za prvotriedny tovar. Takto to vyzerá ako televizor z druhej ruky. Ak vám teda tým rohom necapol na zem. V žiadnom prípade by som to nenechala tak
@niekto2hy 😂😂😂😂
Novy televizor za plnu cenu chcem bez poskodenia.
@david3311 tak to je skvelá správa. Narazil si na poctivého obchodníka, alebo na veľkoobchod, ktorý sa s tým nebude trápiť a odpise to ako predvadzackovy kus, ktorý niekde strelí za nižšiu cenu. Ale podstatný je výsledok. Blahoželám.. Tak užívaj......
@david3311 to si fotil kalkulackou?
@malinovka333 ja mám podobnú kalkulačku 🤷 nemôžeme mať všetci najnovšie telefóny 😜
@zuzanka.zuzu ale je to totalne nejasne a nemyslim si ze som sama ktora to nevidi oco tam vlastne ide.

To ci by to niekomu vadilo alebo nie nie je dolezite ak to vadi tebe