Rekonštrukcia gazdovského domu
Dobrý deň. Prosím vás, ktorí ste prerábali starší gazdovský typ domu. Je lepšie zavolať firmu na kompletnú prerábku alebo postupne po častiach? A ak po častiach tiež firmu alebo jednotlivo? A ako ste to riešili so stravou? Varili ste im? Totiž na pozemku je aj letná kuchyňa, len tu treba tiež rekonštruovať. Budem rada ak mi poradíte ako ste to riešili vy. Ďakujem.
všetko to závisí od peňazí, vždy je lepšie zavolať firmu, ktorá to spraví za pár mesiacov, ako prerábať postupne 20 rokov. pár rokov dozadu sa varilo, ale tak to väčšinou takým majstrom po známostiach, teraz sa to už nerieši.
Firma si obedy zabezpečí sama, varíš kamarátom ak sa tak dohodnete.
@anonym_autor dom nam prerabala firma na kľúč. O nic som sa nestarala.
@andreakotesova aká bola cena? A firma?
Viete niekto poradiť aj spoľahlivú firmu v KE a okolí?
ak nám robila firma (elektrika, kurenie), jedlo som neriešila, keď robili známi uvarilo sa doma (u našich) a doniesla som im
@andreakotesova aká bola cena? A firma?
@anonym_autor je to už 10 rokov späť. Na tu dobu bola cena za prácu fantastická. Ešte treba dorobiť múrik 😅
@andreakotesova paráda 😍
@andreakotesova paráda 😍
@anonym_autor hladaj 1 zivnostnika (stavebna firma), ktorý dokáže zastresit (prip. zohnať) vsetky profesie.
@anonym_autor hladaj 1 zivnostnika (stavebna firma), ktorý dokáže zastresit (prip. zohnať) vsetky profesie.
@andreakotesova ďakujem za radu 😘
Pohladaj zivnpstmika,,ktory vie zariadit vsetko okolo prerabky.
@andreakotesova paráda 😍
@anonym_autor ak máš financie na komplet prerábku firmou, tak zbytočná otázka🙂 však je to najjednoduchšie riešenie.ak nemáš naraz toľko financií, tak postupne a svojpomocne. variť sa už nezvykne. určite nie, ak robí firma..
@anonym_autor všetko závisí od peňazí a od šikovnosti , môj muž je veľmi zručný takže sme si všetko rekonštruovali sami sám spravil dlažbu okna dvere kúpeľnú kuchyňu dával sádrokartón elektrinu takže firmu sme volali len na betónový plot a strechu ostatné všetko sami takže nás to nevyšlo tak veľa ako keby sme volali firmu cez firmu to vyjde o dosť drahšie
Skusit dodavatelsky?Na kazdu vec,novych majstrov...

@anonym_autor dom nam prerabala firma na kľúč. O nic som sa nestarala.