icon

Retro luster - chýbajúci diel

zuzulienocka78
Včera o 13:55

Ahojte, kúpila som si retro krištáľový luster. A chýba tam jeden ten krištáľový dielik.
Neviete, či sa to dá niekde dokúpiť? Je to luster s názvom "vodopád".
Ďakujem za rady.

biba_18
Včera o 14:01

jeden dielik predsa na takom veľkom lustri nemôže byť vidno že chýba 😒 chcelo by to foto

biba_18
Včera o 14:02

ale aby si nepovedala že neporadím - tak ja by som pozrela online záložne a aj obiehala záložne v meste…

zuzulienocka78
autor
Včera o 14:04
@biba_18

ale aby si nepovedala že neporadím - tak ja by som pozrela online záložne a aj obiehala záložne v meste…

@biba_18 Nemám moje foto, len z internetov. Asi máš pravdu, že to nebude vidno, ale ja o tom budem vedieť 🙂

btus
Včera o 14:27
@zuzulienocka78

@biba_18 Nemám moje foto, len z internetov. Asi máš pravdu, že to nebude vidno, ale ja o tom budem vedieť 🙂

@zuzulienocka78 Jéééj, tento máme doma. 🙂 . Myslím si, že jede dielik ani nie je vidieť. Tak sa mi zdá, že aj nám doma chýba. 🙂.

zuzulienocka78
autor
Včera o 14:57
@btus

@zuzulienocka78 Jéééj, tento máme doma. 🙂 . Myslím si, že jede dielik ani nie je vidieť. Tak sa mi zdá, že aj nám doma chýba. 🙂.

@btus Ono ja som sa pýtala uja, či je komplet, povedal, že áno, preto som ho kúpila :-/ Tak možno aj to sklamanie robí svoje.

tilly
Včera o 15:01

Za koľko si ho kúpila? Kde sa dajú takéto veci kúpiť/predať? Bazoš?

anonym_ba55b1
Včera o 15:10
@zuzulienocka78

@btus Ono ja som sa pýtala uja, či je komplet, povedal, že áno, preto som ho kúpila :-/ Tak možno aj to sklamanie robí svoje.

@zuzulienocka78 Ujo je rád, že ho predal. To si bola si ho zobrať? Alebo ti ho poštou poslal ?

btus
Včera o 15:11
@zuzulienocka78

@zuzulienocka78 možno si to ani nevšimol. Ale nechcem sa ho zastávať. Verím, že Ťa to mrzí.

zuzulienocka78
autor
Včera o 15:37
@tilly

@tilly 50 eur, bazoš.

zuzulienocka78
autor
Včera o 15:37
@anonym_ba55b1

@zuzulienocka78 Ujo je rád, že ho predal. To si bola si ho zobrať? Alebo ti ho poštou poslal ?

@anonym_ba55b1 Osobný odber, ale až neskôr som si to všimla :-/ Teda moja chyba.

zuzulienocka78
autor
Včera o 15:38
@btus

@zuzulienocka78 možno si to ani nevšimol. Ale nechcem sa ho zastávať. Verím, že Ťa to mrzí.

@btus Veď nie je to koniec sveta 🙂 Ak by bolo nejaké riešenie, ktoré mi tu šikovné ženy z koňa poradia, budem rada. Keď nie, otočím ho tak, aby to nebolo vidno.

tilly
Včera o 15:49
@zuzulienocka78

@tilly 50 eur, bazoš.

@zuzulienocka78 ďakujem

tundra
Včera o 16:03
@tilly

slavomira236
Včera o 16:26
@zuzulienocka78

@btus Veď nie je to koniec sveta 🙂 Ak by bolo nejaké riešenie, ktoré mi tu šikovné ženy z koňa poradia, budem rada. Keď nie, otočím ho tak, aby to nebolo vidno.

@tundra pekny rozdiel v cene
@zuzulienocka78 to si dobre kupila za 50 tku. Jeden dielik hore dolu to sa strati

anonym_c04c14
Včera o 17:21

takéto máme dva, nevedel som , že to má tak vysokú hodnotu

osky
Včera o 17:52
@zuzulienocka78

@zuzulienocka78 takyto.mali nasi.ani neviem,kde skoncil

katjas8
Včera o 17:58

Ahoj, ja mám 😉 posli mi adresu do správy a zaslem ti 🙂

katjas8
Včera o 18:01
@katjas8

Ahoj, ja mám 😉 posli mi adresu do správy a zaslem ti 🙂

@katjas8 mám veľa tých dielov, bez lustra, len nazbierane kryštály, rada sa podelim.

zuzulienocka78
autor
Včera o 19:30
@katjas8

@katjas8 mám veľa tých dielov, bez lustra, len nazbierane kryštály, rada sa podelim.

@katjas8 Ďakujem krásne, píšem správu 🙂

ivicatolic
Včera o 20:28

@zuzulienocka78 ááá... naša babi ho má chýbajú jej tam kúsky 😆

kiki68
Včera o 20:38

@zuzulienocka78 dokupis na CZ strankach, tam kde predavaju tieto lustre predavaju aj nahradne diely. Neni to problem objednat.