icon

Robotický verzus tyčový vysávač

diaura
5. okt 2022

Mam v pláne si kúpiť nový vysavac neviete nejaký poradiť, hlavne nejaký silný (nakoľko mám dnu veľkého psa, neviem, aký by sa mi hodil viac ) :D a ktorý zároveň aj umýva podlahu. To je podmienka.

Ale samozrejme nie som milionárka aby som si kúpila vysavac za 500e:D to si kúpim radšej metlu. Hahah

Nejaký taky do 100-200e. Ak náhodou mate budem rada za Vaše recenzie ako ste s ním spokojne. Majte pekný deň. 🙂

Strana
z2
avanka
5. okt 2022

@diaura neviem, či má zmysel kupovať lacný robotický vysávač. Drahší má laserové senzory, silnejší ťah, môžeš si navoliť len určitú miestnosť.
ja mám aj robotický aj tyčový a nedala by som ich za nič na svete

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
diaura
autor
5. okt 2022

@avanka ano ved mne je to jasne ale aj tak premyslam nad tycovym lebo na nete je ich dosť ci už z Nay, okey atd do 200e. Len ci aky je pomer kvality vs cena 🙂 . Preto by som rada vedela, či náhodou tu nemá niekto taky tycovy lacnejší a ako s ním je spokojná🙂

lucia851
5. okt 2022

@diaura ja chcem tyčový,robotický dobre nič nepovysava

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
diaura
autor
5. okt 2022

@zoro9836 no jasne. Tak teda opravím robotický nie. Iba tycovy ten už by sa mohol zmestiť do 200?

drzaopica
5. okt 2022

Roboticky...mame xiaomi aj s mopom aj 2 psov a som velmi spokojna.Cena bola 270?radsej si nasetri

athom
Odpoveď bola odstránená
avanka
5. okt 2022

@lucia851 neviem, aký máš robotický, ale náš je teda výkonný a povysáva výborne. Ide denne

@diaura my máme tyčový xiaomi jimmy, je fajn, ale robotický nenahradí

mirkasan
5. okt 2022

My mame xiaomi s mojom. Stal 130. Malé dieta a som nadmieru spokojná. Neznesiem špinky na zemi a normálny vysávač mi stačí vytiahnuť raz za 14 dni. Našim som kúpila xiaomi, stal okolo 140-150. Majú koberec aj vyšší prah a bez problémov zvláda

kris_y
5. okt 2022

@athom môžem poprosiť link, ktorý presne mate? Ďakujem.

athom
Odpoveď bola odstránená
athom
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
5. okt 2022

My mame doma oba. Tycovy si ja osobne neviem vynachvalit, je to ako vymakana metla, prebehnem s nim byt aj parkrat do dna ked treba, mame dyson, vysaje aj koberec, aj gauc ked treba, fakt paradna vec, moj najoblubenejsi spotrebic😀 roboticky mame aj a mopovanim, roborock s7tusim, ale to mi nwbyhovuje-mam male dieta, vsade sa valaju hracky a oblecenie, a to musis vsetko upratat predtym. A ked uz ho pustim, minimalne hodinu mu trva vysat a hodinu umyva, nekonecne dlho

kris_y
5. okt 2022

@athom Ďakujem.

mirkasan
5. okt 2022

@athom presne ten istý máme

basska_b
5. okt 2022

@athom Xiaomi Roborock S5 tieto nase prahy zial nezvladol :( tak robim izbu po izbe separatne

ankare
5. okt 2022

@diaura určite robotický, odbremeni Ťa. Mám xiaomi aj s mopom, veľká spokojnosť.

athom
Odpoveď bola odstránená
avanka
6. okt 2022

@basska_b sranda, lebo nám roborock S5 max vylezie aj do vstavaných skríň,keď ich mám otvorené,ale to je možno nižšie

basska_b
6. okt 2022

@avanka Hej, vstavana ma len tu kolajnicu
@athom No, muz sam vravel, ze to nedomyslel... dal moc vysoke prahy, o robotickom vysavaci vtedy nechyroval 🙏

athom
Odpoveď bola odstránená
athom
Odpoveď bola odstránená
shee11
6. okt 2022

Ja mám tyčový vysávač a je to geniálna vec. Oplatí sa však doňho investovať (400 € a viac), lebo lacnejšie nestoja za nič.

avanka
6. okt 2022

@basska_b inak presne, stačí len vymeniť prahy zapar euro

avanka
6. okt 2022

@basska_b my sme kvôli maxikovi zdvíhali sedačku na podložky, aby mohol parkovať pod sedačkou..nechcela som,aby ho bolo vidno

tribratri
6. okt 2022

@athom zalezi na tom gauci si myslim. pod nas gauc nevleze. a teraz kto ma pravdu? 😀

fiafia
6. okt 2022

@diaura tak ja som rodičom kupovala na skúšku robotický vysávač Sencor. Stál cca 100€ pred rokom. Nemá mop ani speci funkcie ale povysáva výborne, dlho vydrží na nabitie , nevynechava, nebura. Mojej mame vznikli zdravotné problémy a momentálne je jej najlepší kamarát a vraví,že má len jednu chybu a síce ,že nechodí po stenách ☺️ po tejto skúsenosti som si kúpila vysávač aj ja,drahší, s mopom ale podľa mňa je mamin lepší.

athom
Odpoveď bola odstránená
avanka
6. okt 2022

@tribratri ani pod náš nevliezol,ale zdvihli sme nožičky podlozkami tak,aby vliezol. Má tam nabíjaciu stanicu,keď dovysava,vráti sa na svoje miesto

Strana
z2