Robotický verzus tyčový vysávač
Mam v pláne si kúpiť nový vysavac neviete nejaký poradiť, hlavne nejaký silný (nakoľko mám dnu veľkého psa, neviem, aký by sa mi hodil viac ) :D a ktorý zároveň aj umýva podlahu. To je podmienka.
Ale samozrejme nie som milionárka aby som si kúpila vysavac za 500e:D to si kúpim radšej metlu. Hahah
Nejaký taky do 100-200e. Ak náhodou mate budem rada za Vaše recenzie ako ste s ním spokojne. Majte pekný deň. 🙂
Roboticky...mame xiaomi aj s mopom aj 2 psov a som velmi spokojna.Cena bola 270?radsej si nasetri
My mame xiaomi s mojom. Stal 130. Malé dieta a som nadmieru spokojná. Neznesiem špinky na zemi a normálny vysávač mi stačí vytiahnuť raz za 14 dni. Našim som kúpila xiaomi, stal okolo 140-150. Majú koberec aj vyšší prah a bez problémov zvláda
My mame doma oba. Tycovy si ja osobne neviem vynachvalit, je to ako vymakana metla, prebehnem s nim byt aj parkrat do dna ked treba, mame dyson, vysaje aj koberec, aj gauc ked treba, fakt paradna vec, moj najoblubenejsi spotrebic😀 roboticky mame aj a mopovanim, roborock s7tusim, ale to mi nwbyhovuje-mam male dieta, vsade sa valaju hracky a oblecenie, a to musis vsetko upratat predtym. A ked uz ho pustim, minimalne hodinu mu trva vysat a hodinu umyva, nekonecne dlho
Ja mám tyčový vysávač a je to geniálna vec. Oplatí sa však doňho investovať (400 € a viac), lebo lacnejšie nestoja za nič.
@diaura tak ja som rodičom kupovala na skúšku robotický vysávač Sencor. Stál cca 100€ pred rokom. Nemá mop ani speci funkcie ale povysáva výborne, dlho vydrží na nabitie , nevynechava, nebura. Mojej mame vznikli zdravotné problémy a momentálne je jej najlepší kamarát a vraví,že má len jednu chybu a síce ,že nechodí po stenách ☺️ po tejto skúsenosti som si kúpila vysávač aj ja,drahší, s mopom ale podľa mňa je mamin lepší.

@diaura neviem, či má zmysel kupovať lacný robotický vysávač. Drahší má laserové senzory, silnejší ťah, môžeš si navoliť len určitú miestnosť.
ja mám aj robotický aj tyčový a nedala by som ich za nič na svete