Robotický vysávač pre plávajúce podlahy
Dobry den, prosim, poradte roboticky vysavac do 3izb. bytu, kde je iba plavajuca podlaha a teda lišty. Spinu tvoria omrvinky po detoch, prach, vlasy. Zvierata nemame. Moze byt s mopom. Nevyznam sa. Som asi posledna, ktora ho este nema 😁. Dakujem pekne.
Ja len ,ze nie si posledna😁 to budem ja 😁
akurat dnes som nariekala, ze by sa mi zisiel, ked mi malá na cerstvo povysavanu podlahu zase raz rozdrobila rozok 😅
Ehmm....Nie, nie si posledná 🫣🫣
Tiež po ňom bažím. Chcem xiaomi,, neviem teraz presne názov . Ale aj s mopom a s vlastnou stanicou.
Pri vybere je dobre preskumat aj dostupnost a cenu "spotrebneho materialu" (najma rotujucej kefky, mozno aj toho filtrika) a najma baterie. Ja som uz na zakladnom iRobot Roomba kefku aj bateriu menil (solidna cinska nahrada za rozumnu cenu, zatial sa javi uplne OK, co ma milo prekvapuje).

Ahoj uplne hocijaky podla tvojich financnych moznosti.Moze byt aj s mopom - akoze nemusis tu handru vzdy namontovat. Ono tam moze hrozit, ze ked bude ta podlaha mokra, tak napuci. Ale v reale si to velmi neviem predstavit. Zas ta handra az taka mokra nie je. My sme ho pouzivali pravidelne v byte a nic sa neposkodilo. Handru musis po doumyvani vzdy dat preco lebo bude smrdiet.
Navigacie: Ja som za tie bez kamery. Akoze asi to je dokonalejsie, ked to ma kamerku a vselicodalsie. Ale zase nechcem aby mi po dome chodilo cokolvek s kamerou co je pripojene do internetu.
Ono dost pomoze, ked ti bude pravidelne po tom byte behat. Nemusi mat nejaku extra tutifruti navigaciu. Bezny neporiadok po detoch zvladne.
Prechodove listy uz zvladnu asi vsetky. Pozri si aj vysku vysavaca, aby ti mohol ist pod gauc napr.
My mame 2x xiaomi, svokra je spokojna s eta, na firme sme mali sencor....
Vyber co sa ti pozdava, hod do YT kde to uz urcite niekto recenzoval/porovnaval. Ak tam nie su zle komentare a recenzie, tak chod do toho ;)