Robotický vysávač s mopom

deni9
10. mar 2024

Ahojte poraďte robotický vysávač aj z mopom? Aký typ

saxana000
10. mar 2024

Ani.jeden.vykasli sa na mopovanie a.radsej sa zameraj na poriadny vykon vysavania..lebo to mopovanie je ozaj iba vysmech stiahne to vhlkou handrou prach a flaky roztaha este viac.do nadobky ziadna chemia teda.ziadna vona umytej dlazky nehrozi.na odlozeny start ho s.plnou nadrzkilou tiez neodporucaju nechavat v stanici na elektrine.. ak budes mat super povysavane nasadis kladicky mop a umyte je šup-rup.

reddflowerlife
10. mar 2024

@saxana000 suhlasim, len to “stiera “ s vlhkou utierkou… ani vona ani nic lebo cistiaci prostriedok sa nesmie dat do nadrzky.. ja som raz tak dala a odhtedy je upchaty a uz ani nefunguje

lakebabe
10. mar 2024

@deni9 súhlasím mopovanie tiež nepoužívam len vysavanie
To je len také utieranie prachu

saxana000
10. mar 2024

@reddflowerlife ja dom chvilku davala alex aspon na handricku priamo ale aj tak som sa na to potom vykaslala..rychlejsie.mam.umyte obycajnym spontexom..

pau_linka
10. mar 2024

@deni9 ahoj, my mame Xiaomi Robot Vacuum S10 aj s funkciou mopu. Vzdy pustame vysavanie aj s mopovanim. Ako pisali vyssie, nejake perfektne umytie ocakavat nemozes, zaschnute flaky ostanu, ale urcite aspon dobre zotrie prach zo zeme. Ja to beriem ako pripravu podlahy na rucne umyvanie mopom, ktore ide potom ovela jednoduchsie a rychlejsie.

deni9
autor
10. mar 2024

@pau_linka ako z vysávačom ste spokojná dobre povysava? Tak teda skúsim radšej bez mopu popozerať

pau_linka
10. mar 2024

@deni9 ano, nemam mu co vytknut. Zmapuje si celu domacnost a pri vysavani/umyvani nevynecha ziadne miesto.

barju
12. mar 2024

@deni9 roborock S8 pro ultra. Plochu 60m povysava a umyje za cca 50 min. Nie je náš prvý, takže mám s čím porovnávať. S každým ďalším sme šli do vyššej a vyššej rady, teda každý ďalší bol aj drahší. Najprv som len chcela vyskúšať či to bude pre nás vhodné a potom som hľadala taký,ktorý by ponúkol aj niečo navyše. Máme ho nastavený že chodí automaticky dvakrát týždenne, raz týždenne mu naplním nádržku na vodu a pridám sanytol saponat čo dezinfikuje a vonia. Po každom umývaní vylejem špinavú vodu. Má dokovaciu stanicu, do ktorej keď sa zaparkuje,tak ho dokovacka povysava a umyje mu mopovaciu handru a vysuší ju. Odkedy ho máme,niečo vyše pol roka, vrecko som ešte nemenila. Ak sa niečo rozleje, cez aplikáciu ho privolam,aby to poutieral, aby to nezaschlo, s 3 daňovým uschnutym medom/kečupom si neporadí, ale máme štruktúrovanu vinylovu podlahu,možno keby to boli hladké kachličky,alebo laminát tak by to šlo lepsie . Odkedy ho máme neumyvam podlahy a máme podstatne menej prachu. Veľmi mi šetrí čas ktorý môžem venovať inde. Jediná nevýhoda, že keď sú otvorené dvere na izbách,tak za dverami je 5 CM pás,ktorý nepovysava,takže to robím ručným vysávačom ešte predtým ako viem že pôjde. Zabere to minútku.

reddflowerlife
13. mar 2024

@barju a davas sanytol? Ja som citala ze sa nesmie davat do vnutra nadrze lebo to zalepi tie odtok

barju
13. mar 2024

@reddflowerlife ano, taký ten na podlahy, eukalyptus alebo citrón, na jednu nádobku vody jeden vrchnacik. Mne manžel čo ho vyberal povedal že môže ísť taký prípravok, čo nepeni a tento to spĺňal. V návode tiež nemá napísané že nemôže. Akože by ma celkom nahnevalo, keby som do 1000 eurového vysavacu nemohla dať šampionát, ktorý má bezkonkurenčnú samoudrzbu na trhu. Štetky sme tiež zatiaľ čistili iba raz a to bol doteraz vždy problém, lebo mám dlhé vlasy a vždy sa to namotalo na ojku čo točila tým zmetakom a prestal sa točiť po každom 3 použiti. To bola vždy operácia manikúrovymi nožničkami.

danielockazihlavka
24. mar 2024

@barju aj ja po ňom už dlhšie pokukujem a stále mám obavy objednať. Tak dúfam, že budem spokojná ako ty.

0silvia0
18. apr 2024

@pau_linka ahoj, mam mesiac doma tento vysavac a zatial som nenasla nejaky poriadny navod. Pustam ho zatial len tak bez pouzitia wifi do spalni, super to pozameta pod postelami ale neviem dalej co s nim. Poradis ako pouzivat ten mop?