Robotický vysávač s mopom do 150 EUR

23. nov 2023

Ahojte prosím poraďte roboticky vysavac s mopom do 150€.
Nasla som tento Xiaomi E10 a podla popisu vyzerá fajn ale tak to asi každý.
Hlavne co by som chcela aby sa dal ovládať cez aplikáciu.
Ďakujem

rooberta
23. nov 2023

Ja ti ho neodporucam, mam xiaomi s mopom nie presne tento isty model ale tiez stal 150e v akcii. Neznasam ho, uz ho ani nezapinam lebo sa len rozculim. Je uplne primitivny, nezapamata a neulozi si trasu, do dokovacej stanice sa mu nepodarilo vratit ani raz. Len sa bezcielne mota po izbe niektore miesta povysava opakovane ine ani raz, naraza do stien a nabytku, ujde z izby ktoru este nedovysaval a uz sa nevrati. Musim kontrolovat co povysaval a co nie a vracat ho tam kde to odflakol. No na nervy. Bud si kup drahsi s laserovou navigaciou alebo ziadny. Ja som si teraz kupila tycovy a s tym som maximalne spokojna.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
guudy
23. nov 2023

Ano, tieto lacne modely nemaju ziadnu logiku, vysavaju nesystematicky. Vid co pisala @rooberta

saxana000
23. nov 2023

Pozeraj radsej vykonnejsi a bez mopu.. to mopovanie je take smiesne ze to za vobec to nestoji..ked chces.poriadne mopovanie musis.sa.odrazit v inej cenovej kategorii.od.600.hore.sobne ti odporucam zacat pri vysavacoch niekde na 300e to uz nebude priblbe pomotane narazatko ale normalny inteligentny vysavac co.si ulozi.mapu a vie.kam.ma.ist aj ako sa vratit.

yanni
23. nov 2023

Ja mam uz takmer 7 rokov roombu posledny rok aj mop (extra). A su to perfektne masinky. Vysavac mam z tej doby ten najnovsi, terajsie modely su este lepsie, vymakanejsie ale prakticky funbguju na tom istom principe. Do takyhto veciciek treba investovat, potom to zväcsa aj dobre sluzi.

rooberta
23. nov 2023

@chodec15 Bars by mna niekto takto pred rokom varoval 😩

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
23. nov 2023

Ja by som mop tiez vynechala..