Robotický vysávač - skúsenosti
Ahojte, videla som tu par tem na odporucenie konkretneho typu robotickeho vysavaca, no rada by som pocula prakticke skusenosti.
1. Ako si poradia tieto vysavace s kutmi v miestnosti a s kutmi vytvorenymi nabytkom?
2. Zvladnu povysavat aj male kamienky pripadne opadane kusky hliny z topanok zo zahrady napriklad?
3. Ake mate skusenosti s umyvanim podlahy takymto vysavacom?
4. Zo skusenosti ich hodnotite ako vhodne do mensieho priestoru a do priestoru “zaprataneho” nabytkom?
Dakujem za kazdy komentar.
@ailiba neocakavam zazrak a aj chapem, ze ked su niekde kable, papuce, hracky tak sa to musi popratat ako si ich musim prizdvihnut/odpratat ja ked zmyvam, ale jedna vec je, ze ma to nebavi kazdy den behat a vysavat omrvinky po malej, predsien s kamienkami a bordelom a vlasy v kupelni, druha vec je, ze postupne este dorabame dom, davame do pucu 20 arovu zahradu tak by som brala nejakeho robota aby som mala o starost menej a mohla sa venovat malej, lebo robota na burinu este nevymyslelu asi.
Len zas na dalsej strane chcem zvazit praktickost takeho pomocnika, kedze nestoji 70 eur.
My sme mali český Deepo, bol super a hlavne mal základňu ktorá z neho vycucala špiny a stačilo vyspať zakladnu raz za možno týždeň. Akurát že ho prestali vyrábať a keď sa pokazil tak ho nemal kto opraviť.
Chcela som xiaomi s mopom ale muž kúpil iniciatívne hovadinu z Lidla....tak mame Lidlovy.
Hučí, nedá sa programovať a často sa stratí 😂
Ale drobné psie chlpy a omrvinky v kuchyni mi povysava a o to mi išlo.
Mam 8m dieťa a ten ho furt naháňa a robí mu zle 🤦♀️ takže okrem dieťaťa musím strážiť aj vysávač 😂🤦♀️
Akože...je to.pomoc...ale furt musíš veci po dvíhať zo.zeme.a.potom z neho.vysypat smeti. Takže za mňa áno...ale.poriadny.
@alvaluka ja mam vysávač concept 2v1 vysáva umýva.... Vysáva dobre sa sa naprogramovať ja používam vysávanie zmyvam sama som spokojná tiež 2 poschodia..... Izby vysava zatiaľ schody chodbu ja poradím tam je malo miesta mam to rýchlo..... V kuchyni sa točil okolo stoliciek tie vylozim na stôl.... Návod v slovenskom jazyku.... Keď sa vybije vráti sa na nabíjačku sám..... Len pozor na káble namoce sa na kefy potom sa vypne....
@maninka1974 tak to jasne, to aj ja zmyvam sama, ale nie je na skodu, ked cez tyzden aspon zo dvakrat zmyje aj vysavac, je to velka pomoc, lebo ono sice povysava, ale ja som taka kludnejsia, ked aj umyje a je citit vonu toho cisticu 😀 Ale tak ja si idem na takychto veciach, zboznujem aj vonu sava 😀
@ifava dávaš Savo do tej nádoby môže sa to?
@maninka1974 nieee, to som vseobecne myslela, ze ked ine umyvam a tak 🙂 Do vysavaca davam klasicky ten cistic na podlahy, co pekne vonia, to len cvrknem do toho 🙂
@ifava ok tak kvapku môžem dať do tej nádobky..... Ja preto sama zmyvam lebo neviem či niečo voňavé sa môže do vysávača dat aby malo vôňu... Ja avivaz používam na zmyvanie klasické že mop a tak... Ale do vysávača neviem ak by sa dalo..

@alvaluka nemáš za čo, budem rada ak ti moja rada pomôže 🙂 pretože ja kým som vybrala ozaj taký, že som bola v pohode aj s cenou aj s parametrami tak mi to trvalo 😀