Robotický vysávač Xiaomi S20+
Ahojte. Pýtala som sa tu naposledy na skúsenosti s robotickým vysávačom. Kúpila som si xiaomi S20+ a len chcem povedať, že kto ešte váha jednoznačne choďte do toho! Nenormálne uľahčuje život a šetrí čas, najlepšia kúpa v mojom živote po umývačke riadu 👌 môj vysávač nie je z najdrahších ale robí si svoju robotu na 100% nemám mu čo vytknúť
Súhlas, už ho má aj kamoška a moji rodičia 😀
@jazula ten kto ho vymyslel má moje bezvýznamné plus 😁
@anonym_autor aj my ho mame a max spokojnost pomer cena vykon
Jj, tiez ho mame. Tiez spokojnost. Obzvlast udrzba, tej som sa najviac bal a je to jednoduche.
Ale jednu vadu nas ma: pri mopovani sa mu casto ako keby upchala ta "tryska" odkial strieka na mop vodu. Iba na jednej strane. Mate to OK? Ako my sme vlastne mopovanie ani nechceli, ale ked uz to ma, tak to na dlazbu pouzivame a teda takto to strajkuje ... Nechce sa mi ho kvoli tomu reklamovat. Ono to vlastne ani upchate nie je, ako keby bola len prilis mala ta dierka na ten tlak vody ... ked ju skusam prefuknut, tak tam nic nie je, ale proste casto mopuje iba jednym a druhy je citelne suchsi, aj potom "smuhuje" ... Vam to funguje OK?
Jj, tiez ho mame. Tiez spokojnost. Obzvlast udrzba, tej som sa najviac bal a je to jednoduche.
Ale jednu vadu nas ma: pri mopovani sa mu casto ako keby upchala ta "tryska" odkial strieka na mop vodu. Iba na jednej strane. Mate to OK? Ako my sme vlastne mopovanie ani nechceli, ale ked uz to ma, tak to na dlazbu pouzivame a teda takto to strajkuje ... Nechce sa mi ho kvoli tomu reklamovat. Ono to vlastne ani upchate nie je, ako keby bola len prilis mala ta dierka na ten tlak vody ... ked ju skusam prefuknut, tak tam nic nie je, ale proste casto mopuje iba jednym a druhy je citelne suchsi, aj potom "smuhuje" ... Vam to funguje OK?
@aalt u nás je všetko v poriadku čo sa týka mopovania
ja ho tiež mám a veľká spokojnosť, na temu som kúpila hubky na umývanie a sáčky na smeti za pár eur a sedia presne 😉
Myslel som si ... vdaka za odpoved.
ja ho tiež mám a veľká spokojnosť, na temu som kúpila hubky na umývanie a sáčky na smeti za pár eur a sedia presne 😉
@michaela412 ake sacky?
@michaela412 ake sacky?
@aalt ja mám ten s vyprázdňovacou stanicou a tam idú sáčky
@anonym_autor my sme ho tiež mali, ale po čase začal blbnúť, tak sme ho dali na terasu a vnútri máme roborock. Akože za tie peniaze poslúži xiaomi dobre, ale ja som trochu sklamaná. Aj tá aplikácia k nemu nie je nič extra.

Súhlas, už ho má aj kamoška a moji rodičia 😀