Rovnomerné vyprážanie na indukčnej panvici
Prosim vas poradte mi prvy krat robim na indukcnej panvice na indukcnu mam ale mam taky problem ked vyprazam nevypraza sa maso rovnomerne niekde vobec v com moze byt chyba? V indukcnej alebo v panvici ake mate vy skusenosti? Vopred dakujem za kazdu radu
@silvia3121 chyba moze byt priamo v tej panvici, ze neprilieha kompletne cela na povrch indukcnej dosky
Ja mam presne tento problém, panvica tefal, indukcna doska gorenje, už teraz sa teším keď sa pokazí a kúpim asi sklokeramiku, alebo možno indukciu, ale už nikdy nie gorenje.
@silvia3121 ja by som ti poradila kupit inu panvicu, s pevnym dnom, a podla toho uvidis, kde bol ozajstny problem. Mne sa na indukciu osvedcili panvice s terakotovym povrchom, su drahsie, ale drzia velmi dlho a neohybaju sa
Dakujem krasne baby prosim vas viete mi aj odporucat nejaku panvicu konkretnu? Este mi napadlo netreba tam mat nejak obmedzeny priemer tej panvice ze je vacsia alebo nieco ?
@silvia3121 ja mam takuto, ale neviem, ci je to rovnaka znacka, je dost tazka.
https://www.amercook.es/products/sarten-terracotta.
Skus este vyskusat varit na vedlajsej ploche. Mne napriklad uplne malicky kastrolik nejde na tu najvacsiu plochu, a rovnako sa moze stat, ze ak das velmi velku panvicu na malu plochu, tak po bokoch sa tam teplo nema ako dostat
@tenerifka dakujem skusim 😊
Dakujem este raz vsetkym za rady vyskusam este vymenit panvicu a uvidime no ale som sklamana z tej indukcnej celkom pri plyne som ziadny problem nemala nikdy

@silvia3121 ja mám indukciu Electrolux už 10 rokov, panvice mám Tefal a Banquet a nikdy som nemala taký problém.