icon

Rovnomerné vyprážanie na indukčnej panvici

silvia3121
7. apr 2025

Prosim vas poradte mi prvy krat robim na indukcnej panvice na indukcnu mam ale mam taky problem ked vyprazam nevypraza sa maso rovnomerne niekde vobec v com moze byt chyba? V indukcnej alebo v panvici ake mate vy skusenosti? Vopred dakujem za kazdu radu

vikusjk
7. apr 2025

@silvia3121 ja mám indukciu Electrolux už 10 rokov, panvice mám Tefal a Banquet a nikdy som nemala taký problém.

tenerifka
7. apr 2025

@silvia3121 chyba moze byt priamo v tej panvici, ze neprilieha kompletne cela na povrch indukcnej dosky

66simonka66
7. apr 2025

Ja mam presne tento problém, panvica tefal, indukcna doska gorenje, už teraz sa teším keď sa pokazí a kúpim asi sklokeramiku, alebo možno indukciu, ale už nikdy nie gorenje.

tenerifka
7. apr 2025

@silvia3121 ja by som ti poradila kupit inu panvicu, s pevnym dnom, a podla toho uvidis, kde bol ozajstny problem. Mne sa na indukciu osvedcili panvice s terakotovym povrchom, su drahsie, ale drzia velmi dlho a neohybaju sa

silvia3121
autor
7. apr 2025

Dakujem krasne baby prosim vas viete mi aj odporucat nejaku panvicu konkretnu? Este mi napadlo netreba tam mat nejak obmedzeny priemer tej panvice ze je vacsia alebo nieco ?

tenerifka
7. apr 2025

@silvia3121 ja mam takuto, ale neviem, ci je to rovnaka znacka, je dost tazka.
https://www.amercook.es/products/sarten-terracotta.
Skus este vyskusat varit na vedlajsej ploche. Mne napriklad uplne malicky kastrolik nejde na tu najvacsiu plochu, a rovnako sa moze stat, ze ak das velmi velku panvicu na malu plochu, tak po bokoch sa tam teplo nema ako dostat

silvia3121
autor
7. apr 2025

@tenerifka dakujem skusim 😊

silvia3121
autor
7. apr 2025

Dakujem este raz vsetkym za rady vyskusam este vymenit panvicu a uvidime no ale som sklamana z tej indukcnej celkom pri plyne som ziadny problem nemala nikdy