icon

S ktorými panvicami ste spokojné?

z.k
22. jan 2024

Ahojte chcem vymeniť panvice.Mám Tefal teflónové a je to jedna katastrofa.Oluskujú sa musím ich vyhodiť.Uvažujem nad Tescomou.Aké panvice používate a ste spokojné? Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
ekira1
24. jan 2024

Prvú tefal pavicu som kúpila snáď pred 12 rokmi, taká hlboká. Bola super, vydržala určite aspoň 8 rokov. Natešená som kúpia ďalšiu tefal, otras, tefal už nikdy. Kúpila som I tie farebné keramické z lidla, prichytávalo sa mi na nej mäso. Delimano sa prehli a zo stredu sa ošúchali. Teraz mám tescomu a asi kúpim i iné veľkosti. Už ju mám rok a stále vyzerá dobre.

z.k
autor
25. jan 2024

@ekira1 A ktorú Tescoma máte?

milanemila
Autor odpoveď zmazal
ekira1
25. jan 2024

@z.k premium stone

janka_mamka
25. jan 2024

@z.k Áno to je pravda,trvá to trošku dlhšie. Len ja mám jednu veľkú, predpokladám, že na menšej to bude rýchlejšie. Keď chcem mäsko dobre zatiahnuť používam inú to je pravda. Ale zase na tejto nikdy nič neprihori 😁😅😇

janka_mamka
25. jan 2024

@tehulka2011 Ahoj áno máš pravdu, sú teplejšie tie uška ,ale nie vyslovene vrele. Ale mne to nejak neprekáža ja chytám rukou všetko ,ja asi nemám cit pre toto v rukách 🫠

z.k
autor
26. jan 2024

Ďakujem všetkým za komentáre tak nakoniec som sa rozhodla pre Tescomu. Kúpila som panvice Tescoma President.

cako_sk
10. apr 2024

@marianarem pozor, táto rada nie je keramická. Len je zdrsnený povrch ale stále je to teflón.

cako_sk
10. apr 2024

@cherrystone ale aj tieto majú teflón 🙂 to nie je keramika.

marianarem
10. apr 2024

@cako_sk Mas pravdu, uz som na to medzitym prisla aj ja.

cherrystone
10. apr 2024

@cako_sk tak to som az doteraz zila v tom, ze neobsahuju lebo vyrobca to nikde takto explicitne neuvadza a su prezentovane u predajcov ako kameninove alebo hlinikove. informaciu som si overila a som nasrata na vyrobcu aj na seba, ze som si to neoverila 😂 ani nejdem pisat, ze medzicasom sa na okraji pokrievok objavili usadeniny, ktore sa nedaju vycistit a plava tam voda so spinou (tak tie uz su v smetnom kosi)

cako_sk
11. apr 2024

@cherrystone tiež som si o tom študoval našťastie som ich nekúpil aj keď už boli v košíku 🙂 majú to aj uvedené v kategórii najčastejšie otázky na ich stránke. Kúpil som jednu nerezovú od inej značky a kúpim este jednu keramickú. Pravdepodobne značku greenpan.

lenkakravcova
11. apr 2024

@z.k ja odporúčam nerezovú oceľovú kvalitnú panvicu. Sú síce drahé jak šľak, ale ostane ti na celý život. My máme teraz jednu asi 2 roky a úplne super je, používam ju minimálne 2x do týždňa. Iný materiál už ani by som nebrala. Napríklad takéto niečo je to:
https://fabini.sk/products/panvica-z-viacvrstve...

tehulka2011
11. apr 2024

@lenkakravcova ale je neprilnava, tak ako teflonove panvice?

lenkakravcova
11. apr 2024

@tehulka2011 Prvých 10 použití sa mi na nej pripaľovalo jedlo - ale to bolo aj v popise, že treba ju "prepáliť". Potom neskôr už pečie normálne. Nepripaľuje sa na nej nič, ale samozrejme dávam olej. Normálne na nej pečiem aj mäso kuracie, aj kurací stroganov pod pokrievkou, aj omelety. Čo treba 🙂

saxana000
11. apr 2024

Mam delimano a som spokojna.. mala som aj bielu keramicku z tescoma aj tefalku aj obycajnu z kauflandu..vlastne je to uplne jedno.ked vidis ze je opotrebovana ohrkana zoskrabana a zacne lepit vyhod ju a kup si novu..
Radsej budem mat jednu poriadnu ako 7 znicenych

bejcsi1988
27. júl 2024

@banalu dobry den 🙂 a prosim ktoru radu z panvic mate ? Lebo ponukaju tusim 3 rady 🙂 dakujem 🙂

ajsha123
28. okt 2024

@anicka176 prosím Ťa, a ktorá je tá titánova od Fabini?

anicka176
31. okt 2024

Akurát som ju išla pozrieť, ja som kupovala januári a už som na stránke nevidela, ale titánové majú https://www.pottenpannen.sk/search?s=Titánova p...

shee11
31. okt 2024

najlepšia panvica akú sme mali je greenpan

penicilinka
6. dec 2024

@lenkakravcova ja som si ju kupila teraz na black friday a som nenormalne sklamana, ze sa mi na nej pripaluju vajicka. Uz uz som ju chcela reklamovat... Takze podla vasej skusenosti staci len vydrzat a casom sa to napravi?

lenkakravcova
6. dec 2024

@penicilinka mne to trvalo asi 2-3 použitia a potom už bola okej. 🙂 Dôležité je ju vypiect na 240C. Proste poriadne. Potom poriadne schladiť do zimnej vody. Zopakovať aspoň tri krát s odstupom času, aspoň pol dňa aby sa to schladili i vnútri komplet celé. To robí každý nerez na začiatku, že nehorázne pripaluje. Potom to už je super super. A ešte som ju medzitým dávala do umývačky. To neviem či tiež nepomohlo. Môžete vyskúšať.

milkaibaja
31. jan 2025

@hiro aká je to panvica

tavlasta
28. apr 2025

Ja som začala používať panvice Remoska a zatiaľ veľká spokojnosť

Strana
z2